Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Voorlopige selectie vrouwen Onder 19 voor EK-kwalificatie in eigen land

Voorlopige selectie vrouwen Onder 19 voor EK-kwalificatie in eigen land
KNVB-coach Jessica Torny heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt voor de laatste ronde van de EK-kwalificatie in eigen land. Tegenstanders hierin zijn achtereenvolgens Bulgarije (3 april), Rusland (6 april) en IJsland (9 april).
Lees verder

Roemeratoe en Burgzorg melden zich bij Oranje onder 20
Godfried Roemeratoe (FC Twente) en Delano Burgzorg (De Graafschap) zijn toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal onder 20 jaar. Het tweetal werd maandag opgeroepen door coach Bert Konterman die twee spelers om diverse redenen zag afhaken voor de oefeninterlands tegen Mexico en Tsjechië.
Lees verder

Zirkzee schuift door naar Oranje onder 19
Joshua Zirkzee is doorgeschoven naar de selectie van het Nederlands elftal onder 19 jaar. De aanvaller van Bayern München was aanvankelijk opgeroepen voor Onder 18, maar verkast nu naar Onder 19 dat deze interlandperiode voor een EK-ticket strijdt.
Lees verder

Dahlhaus vervangt Zirkzee bij Onder 18
Jasper Dahlhaus is door coach Mischa Visser opgeroepen voor de selectie van het Nederlands elftal onder 18 jaar. De aanvaller van Vitesse neemt de plaats in van Joshua Zirkzee die is doorgeschoven naar Onder 19.
Lees verder

Onder 17 opent met gemakkelijke overwinning
Onder 17 is de Eliteronde voor EK-kwalificatie woensdag goed begonnen. In 's-Gravenzande won de ploeg van KNVB-coach Peter van der Veen met 5-0 van Noord-Ierland. Brian Brobbey (twee keer), Ian Maatsen, Naci Unuvar en Dirk Proper maakten de treffers.
Lees verder