woensdag 6 maart 2019

Ons Oranje! Vrouwen onder 19 wint ook derde duel in La Manga

Vrouwen onder 19 wint ook derde duel in La Manga
Vrouwen onder 19 heeft ook haar derde wedstrijd op het toernooi van La Manga winnend afgesloten. Na eerder China en Schotland was nu Spanje niet opgewassen tegen het elftal van coach Jessica Torny.
Lees verder

Onder 15 knokt zich terug van achterstand tegen België
Ze kwamen met 2-0 achter, maar het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar herstelde zich knap tegen België. De Derby der Lage Landen op sportpark Parkzicht in Uden eindigde daardoor in een 2-2 gelijkspel. Al was het team van KNVB-coach Martijn Reuser in de slotminuut dichtbij de winnende treffer.
Lees verder

Voorlopige selectie Nederlands elftal telt 30 namen
Bondscoach Ronald Koeman heeft woensdag zijn voorlopige selectie vrijgegeven voor de EK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Duitsland. Kenneth Vermeer is één van de meest opvallende gezichten in de 30 man tellende voorlopige spelersgroep.
Lees verder

Voorlopige selectie Jong Oranje voor oefenduels tegen VS en Egypte
Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft 27 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijden tegen de Verenigde Staten en Egypte. Op maandag 18 maart vertrekt het team voor een trainingskamp met twee oefeninterlands naar Spanje. Op zondag 24 maart speelt Jong Oranje om 17.00 uur tegen de Verenigde Staten en op dinsdag 26 maart om 15.00 uur is de wedstrijd tegen Egypte.
Lees verder

Achttien man in voorlopige selectie Onder 20
Het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar speelt in maart tegen Mexico en Tsjechië. KNVB-coach Bert Konterman heeft achttien spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor beide interlands.
Lees verder