vrijdag 19 april 2019

Chili: Update Koningsdag 27 aprilUpdate Koningsdag 27 April
Hallo allemaal,

Dit jaar slaan de Nederlandse vereniging en de Nederlandse school de handen ineen en organiseren we samen de Koningsdag middels een traditionele vrijmarkt. Nog anderhalve week en dan is het zo ver. Wij zijn al druk in de weer om de basis te regelen en vinden het leuk om te zien dat er al zo veel mensen enthousiast zijn! Hier een update met wat je kan verwachten op Koningsdag.
 
Optreden Nederlands School en Loterij
De Nederlandse School krijgt een deel van de tuin toegewezen waar de schoolgebonden activiteiten zullen plaatsvinden (denk aan het optreden van de kinderen en de loterij) en waar alle aan de school verbonden deelnemers hun kraampje opbouwen. Steun De Nederlandse school door loten te kopen en maak kans op leuke prijzen.
 
Vrijmarkt
Waar leer je nou het beste om af te dingen? Inderdaad! De Vrijmarkt op Koningsdag! Men verkoopt boeken, speelgoed, babykleertjes, huisraad, handgemaakte zeepjes en slingers, jam en kleding. Sla je slag!

Pindakaas
Luuk zal op de vrijmarkt zijn huisgemaakte pindakaas en humus verkopen. Hier een linkje naar zijn Instagram: https://www.instagram.com/brabanzon/. Naast pindakaas en humus zal hij ook speciaal voor koningsdag Bossche Bollen en Oranje Tompoezen bakken... Smullen!

Bitterballen
Onze vaste bitterballen leverancier zal er ook bij zijn met Koningsdag op Zaterdag 27 April met een standje waar je bitterballen kan kopen!! Neem een kijkje op zijn Instagram: https://www.instagram.com/bentolechile/ of website: http://www.bentole.cl/ om vast in de stemming te komen

Stroopwafels
La Vida STGO zal er zijn met de koffiekar. Zij verrijken de vrijmarkt met hun stroopwafels, brownies, bananabread, koffie, thee, warme chocolademelk en chili-jam. Die stroopwafels zien er heel goed uit op https://www.instagram.com/lavidastgo/ en https://lavida-stgo.cl/

Daarnaast zullen er verscheidene andere kraampjes zijn welke onder andere Vietnamese loempia's, broodjes kroket, poffertjes en gevulde koeken verkopen.
 
Niet vergeten!
  • Inschrijven! Dat kan via deze link.
  • Geld om te spenderen op de vrijmarkt en om al dat lekkers te kunnen betalen.
  • Je eigen stoel of picknick kleed (indien gewenst)            
  • Graag je eigen bordje, kopje, bestekje meenemen.
  • Er zal weinig tot GEEN stroom beschikbaar zijn, dus bereid zo veel mogelijk thuis voor of bedenk alternatieven waar geen stroom voor nodig is.
 Tot de 27e!
Met vriendelijke groet,

De Nederlandse Vereniging in Chili