dinsdag 30 april 2019

Dodenherdenking Hong Kong 2019

Dodenherdenking Hong Kong 2019
Nationale Dodenherdenking -  zaterdag 4 mei, 18.00 uur
Lees verder

Nederlandse Missie in de Verenigde Arabische Emiraten gesloten op 30 april 2019
De Ambassade in Abu Dhabi en het Consulaat-Generaal in Dubai zijn gesloten op dinsdag 30 april 2019
Lees verder

Duitsland: mededeling betreffende sluitingstijden
De Nederlandse ambassade in Berlijn, de consulaten-generaal in Düsseldorf en München en de handelskantoren (NBSO's) in Frankfurt am Main, Hamburg en Stuttgart zijn op woensdag 1 mei ( Dag van de Arbeid ) gesloten. Een overzicht van alle sluitingsdagen in 2019 vindt u hier.
Lees verder

Nederlandse Consulaat-Generaal in São Paulo zoekt stagiair(e) bij het Afdeling Pers, Publieksdiplomatie en Culturele Zaken (PCZ)
Het Nederlandse Consulaat-Generaal te Sao Paulo biedt de mogelijkheid aan een creatieve, initiatiefrijke stagiair(e) met een hands-on mentaliteit om stage te lopen bij de afdeling Pers, Publieksdiplomatie en Culturele Zaken (PCZ) vanaf september 2019 voor een periode van minimaal 4 en maximaal 6 maanden.
Lees verder

Koningsdagviering in Hurghada en Luxor
Beste Nederlanders in Luxor, Hurghada en omstreken, De Koningsdag viering in Luxor voor alle Nederlandse ingezetenen met partner zal plaatsvinden op 2 mei vanaf 19.00 uur in het Nile Valley Hotel - Gezirat el Bayrat - West bank Luxor. Er zal tevens die dag tussen 15:00 en 17:00 uur op dezelfde locatie een consulair spreekuur gehouden worden (binnenlopen kan zonder afspraak). Namens de ambassade zullen Dhr. Wierish Ramsoekh en Dhr. Arjan van der Burgh aanwezig zijn. Voor meer informatie en voor...
Lees verder