Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Bezoekersinformatie Nederland - Mexico

Bezoekersinformatie Nederland - Mexico
In de voorbereiding op het WK deze zomer in Frankrijk nemen de OranjeLeeuwinnen het vrijdag 5 april op tegen Mexico in het GelreDome in Arnhem.
Lees verder

Zaalteam Onder 19 heeft EK-ticket voor het grijpen
De zaalvoetballers van Onder 19 hebben het EK-ticket bijna beet. Op dag twee van het kwalificatietoernooi in Slovenië werd Azerbeidzjan met duidelijke cijfers verslagen: 6-1. Bovendien was de uitslag van Slovenië-Cyprus (6-0) niet nadelig voor Oranje.
Lees verder

Zaalteam Onder 19 plaatst zich voor EK
Het is gelukt! De zaalvoetballers van Onder 19 hebben zich zaterdag in Slovenië geplaatst voor het Europees kampioenschap, dat in september in Riga (Letland) wordt gehouden. Op de slotdag van het kwalificatietoernooi won de ploeg van KNVB-coach Hjalmar Hoekema met 4-1 van Cyprus.
Lees verder

Siri Worm vervangt Aniek Nouwen bij Oranjevrouwen
Bondscoach Sarina Wiegman heeft Siri Worm toegevoegd aan de selectie van het Nederlands vrouwenelftal. De verdediger van Everton, die dinsdagmiddag bij de spelersgroep aansluit, vervangt Aniek Nouwen.
Lees verder

Tweedaagse Speelsters onder 16 op KNVB Campus
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar belegt op 15 en 16 april een trainingsstage op de KNVB Campus. KNVB-coach Roos Kwakkenbos heeft voor deze activiteit een voorlopige selectie van 24 speelsters samengesteld.
Lees verder