Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Kerstin Casparij: 'EK is het doel, WK de droom'

Kerstin Casparij: 'EK is het doel, WK de droom'
Een uurtje arbeid en het werk zat erop voor Kerstin Casparij. Al in de eerste 45 minuten van het EK-kwalificatieduel met Bulgarije (6-0) klaarde Vrouwen onder 19 de klus. En dus kon de regisseur van Oranje haar rust pakken en toekijken hoe de goals in het restant van de tweede helft wonderwel uitbleven.
Lees verder

Oranjevrouwen oefenen tegen Mexico en Chili met nieuwe spelregels
De OranjeLeeuwinnen spelen de komende twee oefenduels tegen Mexico (5 april) en Chili (9 april) volgens de nieuwe spelregels die vanaf 1 juni van kracht zijn in het wereldwijde voetbal en dus ook op het komende WK in Frankrijk. Naast een tiental wijzigingen is ook het ABBA-systeem van de baan. Eventuele strafschoppenseries op het WK gaan weer als vanouds volgens het principe vijf keer om en om.
Lees verder

Pittige EK-loting voor Oranje onder 17
Oranje onder 17 zal het in Poule B van het EK onder 17 opnemen tegen Frankrijk, Engeland en Zweden. Dat heeft de loting in Dublin vanavond, donderdag 4 april, uitgewezen.
Lees verder

Preview: Oranjevrouwen in voorbereiding op WK tegen Mexico
Het WK in Frankrijk nadert snel. Het toernooi begint over twee maanden, op 7 juni. De Oranjevrouwen spelen nog een aantal oefeninterlands voordat het team afreist naar Frankrijk. Vanavond, vrijdag 5 april, is Mexico de tegenstander, om 20.00 uur in een GelreDome dat bijna is uitverkocht.
Lees verder

KNVB start met Onder 23 Vrouwenteam
De KNVB start in mei met een Onder 23 Vrouwenteam. Dit team gaat dienen als schakel tussen de jeugdteams en de OranjeLeeuwinnen en moet de doorstroming richting het A-elftal ten goede komen.
Lees verder