Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Knokkend Vrouwen onder 19 opnieuw naar EK

Knokkend Vrouwen onder 19 opnieuw naar EK
Het was op het tandvlees, maar het lukte. Opnieuw gaat Vrouwen onder 19 komende zomer strijden om de Europese titel. Dankzij een zwaarbevochten 2-1 zege op IJsland schaarde de ploeg zich onder de acht beste landen van het continent. Daarmee is Onder 19 inmiddels een vaste waarde in de top-8 van Europa.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen wervelen langs Chili
Was na afgelopen vrijdag nog niet iedereen tevreden na de 2-0 overwinning tegen Mexico, tegen Chili stapten de OranjeLeeuwinnen breed grijnzend van het veld. Mede door een hele goede eerste helft werd er met maar liefst 7-0 van Chili gewonnen.
Lees verder

Joëlle Smits breekt alle records met Vrouwen onder 19
Driedubbel feest voor Joëlle Smits. Ze was al topscorer aller tijden voor het Nederlands elftal onder 19 jaar. En na het gewonnen EK-kwalificatieduel met IJsland (2-1) mag ze zich ook recordinternational noemen. Uitgerekend in de wedstrijd waarin Vrouwen onder 19 zich voor het Europees kampioenschap in Schotland plaatste.
Lees verder

Dubbele interland voor CP-team tegen Spanje
Het Nederlands CP-team reist af naar Spanje. Het team van bondscoach Max Raeven werkt daar twee interlands af. Op zowel vrijdag 12 april als zondag 14 april gaat Oranje de strijd aan met Spanje.
Lees verder

Wiegman maakt 23-koppige WK-selectie bekend
Bondscoach Sarina Wiegman heeft de selectie bekendgemaakt voor het wereldkampioenschap dat komende zomer in Frankrijk plaatsvindt. Onder meer Stefanie van der Gragt (FC Barcelona) en Victoria Pelova (ADO Den Haag) maken deel uit van de 23-koppige spelersgroep.
Lees verder