Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Selectie zaalvoetbalteam voor tweeluik in Moldavië

Selectie zaalvoetbalteam voor tweeluik in Moldavië
Het Nederlands zaalvoetbalteam speelt deze maand twee oefeninterlands tegen Moldavië. De wedstrijden vinden plaats op 15 en 16 april in de Futsal Arena FMF in Ciorescu, een voorstadje van hoofdstad Chisinau. Voor deze interlands heeft bondscoach Max Tjaden veertien spelers geselecteerd.
Lees verder

Future team onder 16 sluit seizoen af met zege op België
Het Future team voor spelers onder 16 jaar heeft het seizoen afgesloten met een overwinning op België. Op de KNVB Campus in Zeist werd het 3-1 voor het team van KNVB-coach Mischa Visser.
Lees verder

25 speelsters in voorlopige selectie Onder 17
De voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar telt 25 speelsters. Het team van KNVB-coach Robert de Pauw komt van 23 tot en met 25 april bij elkaar voor een driedaagse trainingsstage.
Lees verder

Voorlopig selectie Onder 16 voor dubbele interland tegen Italië
Het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar neemt het op dinsdag 16 en donderdag 18 april op tegen Italië. KNVB-coach Mischa Visser heeft 34 spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor de dubbele interland.
Lees verder

Vrouwen onder 19 klaart routineklus tegen Bulgarije: 6-0
Dankzij een dynamische eerste helft heeft het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar de gewenste start gemaakt op weg naar een EK-ticket. De Oranjetalenten waren in Groesbeek veel te sterk voor Bulgarije en drukten het klasseverschil met zes treffers uit: 6-0.
Lees verder