dinsdag 16 april 2019

Sluitingingsdagen ambassade in april

Sluitingingsdagen ambassade in april
De ambassade is op 15 en 16 april gesloten vanwege Songkran. Op 22 april is de ambassade gesloten vanwege Pasen.
Lees verder

Consulair team Bern bezoekt Zürich op 7 juni 2019
Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Bern bezoekt Zürich op vrijdag 7 juni 2019. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of uw DigiD activeren. Bij afspraken voor paspoorten of ID-kaarten wordt voorrang gegeven aan ouderen en mindervaliden.
Lees verder

'Africa Works' conferentie: kansen voor private sector
De uitdagingen van verstedelijking in Afrika verbinden met zakelijke kansen voor de private sector in Nederland en Europa. Met dat doel kwamen Afrikaanse en Nederlandse ondernemers en beleidsmakers 8 en 9 april bij elkaar in de Van Nellefabriek in Rotterdam voor de conferentie 'Africa Works'. Het ministerie van Buitenlandse Zaken was een de organisatoren.
Lees verder

Dodenherdenking in Orry-la-Ville
Op zaterdag 4 mei aanstaande vindt de jaarlijkse dodenherdenking plaats op het Nederlandse ereveld in Orry-la-Ville.
Lees verder

'Ontwikkelingssamenwerking is goed voor het Nederlandse onderwijs'
'Toen de portefeuille Global development hier bij Nuffic vrijkwam, wist ik meteen dat ik die naar me toe wilde halen', vertelt Roos Hogenkamp. Als Manager Kennis & innovatie en Manager Global development werkt zij nu intensief samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ). Nuffic voert het Orange Knowledge Programme uit, een ontwikkelingsprogramma van BZ. 'Het is een mooi, actueel programma. Duurzame ontwikkeling, mensen vooruit helpen en de kracht van onderwijs: Ik geloof daarin.'
Lees verder