Doorgaan naar hoofdcontent

Thailand: Vrijmarkt, Feest op Koningsdag






Vrijmarkt op Koningsdag

vrijmarkt

De vrijmarkt op Koningsdag is een mooie Nederlandse traditie. Ook in Bangkok willen we dat niet missen en daarom organiseert de NVT ook dit jaar weer (op zaterdag 27 april) een vrijmarkt van 9 tot 12 op het prachtige terrein van de Nederlandse ambassade. Kinderen kunnen hier hun spulletjes te koop aanbieden. Maar iedereen (jong en oud) is welkom, want er zijn naast de tweede-hands markt ook spelletjes, acteer workshops, de knutselhoek van onze sponsor KIS, heerlijke Hollandse snacks en andere activiteiten. Breng zelf een kleed mee als u gaat verkopen.

Toegang gratis voor iedereen (ook als u niets te koop heeft) na aanmelding tot uiterlijk 26 april 2019 (graag met de namen van alle deelnemers). Ingang aan Witthayu (Wireless) Road.

 
  Betreft: Vrijmarkt
  Tijd: 2019-04-27 09:00-12:00
  Plaats: Nederlandse Ambassade
  Adres: 106 Wireless Road
  BTS: Phloenchit
 

vrijmarkt

vrijmarkt

Als alles verkocht is of als je niks te koop hebt, doe dan mee aan de workshops die ook worden georganiseerd.

vrijmarkt


Feest op Koningsdag

koningsdag

Op Koningsdag organiseert de Nederlandse ambassade een spetterend feest dat begint om 5 uur 's middags en eindigt om ongeveer 10 uur 'avonds. Er is de bekende DJ Renato S, daarnaast een band en uiteraard volop te eten, te drinken en te feesten.

De ambassade heeft de afgelopen periode al van alles georganiseerd rond het thema "duurzaamheid", dus dat wordt ook het motto voor het feest. Men probeert zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk te hergebruiken.

Het feest is voor iedereen toegankelijk en de DJ zorgt voor een flinke run op de kaartjes. Wees er daarom snel bij want het loopt al storm en de capaciteit is beperkt. Bestel hier de kaartjes.