Doorgaan naar hoofdcontent

Thailand: Vrijmarkt, Koningsfeest en BorreltijdVrijmarkt op Koningsdag

Ook dit jaar is er weer een vrijmarkt van 9 tot 12 op het prachtige terrein van de Nederlandse ambassade. Kinderen kunnen hier hun spulletjes te koop aanbieden en verder zijn er spelletjes, acteer workshops, de knutselhoek van KIS en andere activiteiten. De ambassade heeft deze periode "duurzaamheid" als thema en daar sluiten we ons als NVT graag bij aan. Dus geen spullen weggooien en in principe geen vuilnis. Aanmelden is nodig voor de ambassade en dat kan hier tot uiterlijk 26 april 2019. Ingang aan Witthayu Road.

vrijmarkt


Feest op Koningsdag

koningsdag

Op Koningsdag organiseert de Nederlandse ambassade een spetterend feest dat begint om 5 uur 's middags en eindigt om ongeveer 10 uur 'avonds. Er is de bekende DJ Renato S, daarnaast een band en uiteraard volop te eten, te drinken en te feesten.

De ambassade heeft de afgelopen periode al van alles georganiseerd rond het thema "duurzaamheid", dus dat wordt ook het motto voor het feest. Men probeert zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk te hergebruiken.

Het feest is voor iedereen toegankelijk en de DJ zorgt voor een flinke run op de kaartjes. Wees er daarom snel bij want het loopt al storm en de capaciteit is beperkt. Bestel hier de kaartjes.


Borreltijd

Zoals al eerder aangekondigd is de avond voor de "tweede borrel" verschoven naar de derde dinsdag, een dag die Nederlanders makkelijk in het gehoor ligt. De volgende keer is dus dinsdag 16 april, weer bij DET 5 (Sukhumvit soi 8, BTS Nana) vanaf ongeveer 7 uur. Iedereen is welkom.