Doorgaan naar hoofdcontent

Uitnodiging Koningsdag 2019

Uitnodiging Koningsdag 2019
Ambassadeur Joanne Doornewaard en Dhr. Wouter Verhey hebben het genoegen alle Nederlanders met hun partner uit te nodigen voor de jaarlijkse Koningsdagreceptie.
Lees verder

Kabinetsdelegatie op handelsmissie naar Vietnam
Minister-president Rutte, minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat en staatssecretaris Snel van Financiën gaan volgende week samen met 70 bedrijven op handelsmissie naar Vietnam. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk leider van de economische missie.
Lees verder

'Vrouwen spelen een cruciale rol bij verzoening in Darfoer'
VOND, de Vrouwen Organisatie Nederland-Darfoer, steunt de sociale ontwikkeling van vrouwelijke leiders en jongeren in Soedan. Directeur Mekka Abdelgabar bespreekt de cruciale rol van vrouwen in het vredesproces van Darfoer.
Lees verder

Nederlandse Ambassade Canberra briefstembureau bij verkiezing Europees parlement
Voor Nederlanders in Australië en Nieuw-Zeeland is het briefstembureau op de Nederlandse ambassade te Canberra op 23 mei 2019 geopend van 7.30 uur (lokale tijd) tot na de telling. Voor het inleveren van de briefstemmen is het bureau open tot 15.00 uur, lokale tijd.Daarna wordt gestart met het tellen van de briefstemmen. Het hele proces van stemmen ontvangen en tellen is voor publiek toegankelijk.
Lees verder

Verkiezingen Europees Parlement op 23 mei 2019
Op 23 mei 2019 worden verkiezingen gehouden voor het Europees Parlement. Nederlanders in het buitenland kunnen stemmen voor deze verkiezingen. Kiezers hebben de mogelijkheid hun stembiljet voor het referendum (oranje envelop) via de ambassade te verzenden naar Bureau Verkiezingen van de gemeente Den Haag.
Lees verder