Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse, ben jij een toetsenbordterriër en lik jij de censuurpostzegel?

Bekijk online

'Nipplegate' zet Den Helder op de kaart

Censuurpostzegel

Hij had het zich waarschijnlijk iets anders voorgesteld, maar dankzij censuur van PostNL zette postzegelverzamelaar Cees van der Wel 'zijn' Den Helder toch maar mooi op de kaart. Precies wat hij wilde.

De afkeuring van het postbedrijf kreeg zo ontzettend veel media-aandacht dat het er in één klap voor zorgde dat Den Helder nu de bekendste postzegel van Nederland heeft.

Cees noemt het de Nipplegate van Den Helder en deed een briljante tegenzet. De postzegel mag nu – met zwart balkje – wel op de ansichtkaart.

Clubhuis voor Simracers

RacingHub is de plek waar liefhebbers van de racerij samenkomen. Hier strijden simracers tegen elkaar en schreeuwen fans hun simracer naar de finish. De verf van hun online Paddock is net droog, want zojuist ging hun nieuwe website – met mijn teksten - live. Dus race snel naar RacingHub.nl.

Auteur voor Frankwatching

Tegenwoordig mag ik mijzelf ook auteur voor Frankwatching noemen. Recent publiceerden ze mijn artikel 'Dit zijn de 5 grootste ergernissen van journalisten'

Woord van de dag: toetsenbordterriër

Twitteraars die online hun mening uiten, en zo in feite de vrijheid van meningsuiting voor anderen beperken, worden toetsenbordterriërs genoemd. Lees verder

En dan nog dit

  • Stofzuigerfabrikant Miele speelde onlangs handig in op een hilarische tweet die viral ging. Een gevalletje van 'Oeps.., hahaha, ohhh en aaahhhh'

  • Wil je gemakkelijk het laatste nieuws over duurzaamheid en/of  ondernemen volgen, klik dan de links aan en meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Heb je zelf nog een bijzondere marketingactie gezien gezien? Leuke teksten, vreemde verkeersborden of andere grappige vormen van communicatie? 
    Mail dan ff de tiplijn! Dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden