zaterdag 4 mei 2019

Ons Oranje! Reuser maakt definitieve selectie voor tweeluik met Duitsland bekend

Reuser maakt definitieve selectie voor tweeluik met Duitsland bekend
Het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar speelt op donderdag 9 mei en zaterdag 11 mei tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland. KNVB-coach Martijn Reuser heeft 22 spelers opgeroepen voor het tweeluik met de oosterburen.
Lees verder

Jongens onder 17 en Meiden onder 17 live bij de NOS
Benieuwd naar de Oranjetalenten van de toekomst? Dan heb je geluk. De NOS zendt namelijk de eerste EK-wedstrijd van Jongens onder 17 en de tweede EK-wedstrijd van Meiden onder 17 live uit via NOS.nl/sport.
Lees verder

Ex-international Frits Soetekouw overleden
Frits Soetekouw is vrijdag overleden. De eenmalig international en voormalig aanvoerder van Ajax is 80 jaar geworden.
Lees verder

Oranje Wall of Fame onthuld op KNVB Campus
Onder toeziend oog van ex-internationals, ex-bondscoaches en de trouwste Oranjesupporters, is afgelopen dinsdag op de KNVB Campus de Oranje Wall of Fame onthuld. Alle 1261 ex-internationals en ex-bondscoaches die sinds de allereerste interland op 30 april 1905 voor Oranje zijn uitgekomen hebben een speciaal plekje gekregen op de Oranje Wall of Fame.
Lees verder

Overtuigende start voor Onder 17 op EK in Ierland
Oranje onder 17 is op overtuigende wijze aan het EK in Ierland begonnen. Zweden werd met 2-0 verslagen en de Scandinaviërs mochten, zeker gezien het spelbeeld voor de pauze, blij zijn dat het daar bij bleef.
Lees verder

Van der Veen blij én kritisch: 'Hadden het vizier niet op scherp'
Toen Peter van der Veen na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Zweden de kleedkamer rondkeek, zag hij niet alleen tevreden glimmende gezichten om zich heen. "Dat is mooi", vond de KNVB-coach. "Het is tekenend voor de beleving binnen deze groep en zegt iets over de honger naar meer."
Lees verder

CP-team onderuit in Ierland
Het CP-team heeft de eerste van twee oefenduels in Ierland met 3-1 verloren. Het team van bondscoach Max Raeven kende een mindere fase in de eerste helft, die keihard werd afgestraft door het thuisland.
Lees verder