Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Speelsters onder 17 ondanks verlies naar halve finale EK

Speelsters onder 17 ondanks verlies naar halve finale EK
Het waren misschien wel de 45 ijzingwekkendste minuten uit hun carrière. Plus nog eens drie minuten blessuretijd. Maar het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar toonde tegen Engeland karakter en hield de schade beperkt tot twee tegentreffers. Ondanks de 0-2 nederlaag is Oranje door naar de halve finale van het Europees kampioenschap.
Lees verder

Onder 15 buigt nu wel voor Duitsland
Het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar is er niet in geslaagd opnieuw te winnen van Duitsland. Het team van KNVB-coach Martijn Reuser ging zaterdagmiddag in Assen met 2-0 onderuit tegen de oosterburen. Donderdag trok Nederland nog met 2-1 aan het langste eind.
Lees verder

Uitstekend Onder 17 overtuigend naar de halve finale
Oranje onder 17 heeft zich ten koste van België geschaard bij de beste vier van Europa. De equipe van KNVB-coach Peter van der Veen won volkomen verdiend met 3-0 en plaatste zich daarmee voor de halve finale. Het verzekerde zich door het resultaat en passant ook voor een plekje op het WK, eind dit jaar in Brazilië.
Lees verder

Weergaloze goals van verdedigers brengen O17 naar halve finale
Welke van de twee het mooiste was? "Dan ga ik toch voor die van mezelf", lacht Anass Salah-Eddine. Zijn collega vleugelverdediger Ki-Jana Hoever kan daar wel mee leven. "Deze gun ik aan Anass." Hij knipoogt. "Zo vaak scoort hij nou ook weer niet."
Lees verder

Vlog O17: Kijkje achter de schermen met Mohamed Taabouni
Oranje onder 17 staat op het EK in Ierland in de halve eindstrijd. Rondom de met 3-0 gewonnen kwartfinale tegen België geeft aanvaller Mohamed Taabouni je in deze vlog een uniek kijkje achter de schermen.
Lees verder

Spanje opponent Oranje onder 17 in halve finale
Oranje onder 17 speelt aanstaande donderdag, 16 mei, om 17.30 uur (Nederlandse tijd) in de halve finale van het EK tegen Spanje. De Spanjaarden stonden na negentig minuten gelijk tegen Hongarije (1-1), waarna ze de strafschoppenreeks wonnen. De wedstrijd zal live uitgezonden worden op de website van de NOS.
Lees verder

Selectie Speelsters onder 15 voor interlands in Venray
Twintig talentvolle meiden staan voor hun allereerste officiële interland voor een nationaal KNVB-team. Zij zijn geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 15 jaar dat het deze maand opneemt tegen België en Duitsland. Beide wedstrijden worden in Venray gespeeld.
Lees verder

Bezoekersinformatie Oranje open dag
Op zaterdag 25 mei vindt van 13.00 tot 18.00 uur de uitverkochte Oranje open dag plaats. Liefst 5.000 Oranjefans tussen acht en zestien jaar ontmoeten op de KNVB Campus de OranjeLeeuwinnen die naar het WK gaan en een aantal spelers van het Nederlands elftal.
Lees verder

Sensationeel Speelsters onder 17 vloert Spanje en staat in EK-finale
De eerste grootmacht is gevloerd. De tweede wacht aanstaande vrijdag. Dan speelt het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 namelijk voor het eerst in de historie in de finale om de Europese titel. Tegen Duitsland, dat eerder in de poulefase nog met 3-2 opzij werd gezet.
Lees verder