zaterdag 11 mei 2019

Ons Oranje! Speelsters onder 17 verslaat na Oostenrijk ook Duitsland

Speelsters onder 17 verslaat na Oostenrijk ook Duitsland
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar heeft ook haar tweede duel op het EK in Bulgarije gewonnen. Na de eerdere 1-4 winst op Oostenrijk, werd nu na een spannende wedstrijd buurland Duitsland met 2-3 verslagen.
Lees verder

Onder 15 boekt gelukkig zege op Duitsland
Goed was het lang niet altijd. Soms was het zelfs vrouwen en kinderen eerst, maar winnen deed het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar wel. In Assen won het team van KNVB-coach Martijn Reuser met 2-1 van Duitsland.
Lees verder

Geen groepswinst Onder 17 na nederlaag tegen Frankrijk
Groepswinst; dat stond er op het spel voor Oranje onder 17 nadat het zich maandag door een zege op Engeland al had geplaatst voor de kwartfinales van het EK in Ierland. Daarvoor moest er minimaal gelijkgespeeld worden tegen Frankrijk. Het lukte niet. Door een desastreuze start keek Onder 17 al na twintig seconden tegen een achterstand aan. Een achterstand die het in het vervolg niet meer...
Lees verder

Voorlopige selectie Oranje voor Nations League Finals telt 28 namen
Bondscoach Ronald Koeman heeft met het oog op de UEFA Nations League Finals een voorlopige selectie geformeerd van 28 spelers. Het Nederlands elftal is voor de halve finale van de Nations League gekoppeld aan Engeland. Dit duel staat donderdag 6 juni vanaf 20.45 uur (Nederlandse tijd) in het Portugese Guimarães op de agenda.
Lees verder

Voorlopige selectie Jong Oranje voor oefenwedstrijd tegen Mexico
In de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijd tegen Mexico zijn door coach Erwin van de Looi 33 spelers opgenomen. Dat is meer dan gebruikelijk, omdat er spelers in de selectie zitten die in de week van de oefeninterland tegen Mexico mogelijk nog clubverplichtingen hebben. Deze spelers vallen af als ze tijdens deze periode in actie moeten komen voor hun club.
Lees verder

Oranje onder 17 in kwartfinale tegen België
Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar heeft als nummer twee van groep B de kwartfinale van het EK in Ierland bereikt. Daarin is aankomende zondag België de tegenstander. Het duel op Carlisle Grounds in Wicklow begint om 20.00 (Nederlandse tijd).
Lees verder