woensdag 8 mei 2019

Ons Oranje! Speelsters onder 17 wint openingsduel EK

Speelsters onder 17 wint openingsduel EK
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar is het EK in Bulgarije prima begonnen. In Kavarna versloeg het elftal van coach Robert de Pauw, dankzij doelpunten van Iris Stiekema en Nikita Tromp, Oostenrijk met 1-4.
Lees verder

Ierland opnieuw te sterk voor CP-team
Het CP-team heeft ook in de tweede oefenwedstrijd in en tegen Ierland zijn meerdere moeten erkennen in het thuisland. Na de 3-1 nederlaag van vrijdag gingen de mannen van bondscoach Max Raeven nu met 2-1 onderuit.
Lees verder

Zaal en Felica sluiten aan bij Onder 15
Martijn Reuser heeft Timo Zaal van sc Heerenveen en Renys Felica van Feyenoord opgeroepen voor de selectie van Oranje onder 15. Zaal en Felica vervangen Raphael Sarfo (Ajax) en Aurelio Oehlers (FC Utrecht), die zich beiden hebben afgemeld bij de KNVB-coach.
Lees verder

Vlog Onder 17: Kijkje achter de schermen met Kenneth Taylor
Oranje onder 17 is in Ierland voor het EK. Een dag na de met 2-0 gewonnen openingswedstrijd tegen Zweden geeft aanvoerder Kenneth Taylor je in deze vlog een uniek kijkje achter de schermen.
Lees verder

Onder 17 naar de kwartfinale na 5-2 zege op Engeland
Oranje onder 17 heeft op magnifieke wijze de kwartfinales van het EK in Ierland bereikt. De ploeg van KNVB-coach Peter van der Veen wervelde zeker na rust langs Engeland en won met 5-2.
Lees verder

Ingetogen reacties bij wervelend Onder 17: 'We willen meer'
"Eén topland gaat in ieder geval al in de poulefase sneuvelen", wist KNVB-coach Peter van der Veen voorafgaand aan het EK met een blik op de poule des doods. Nederland, Frankrijk, Engeland; echt gemakkelijk zou het niet gaan worden. Maar na twee groepsduels is één ding al zeker; dat gesneuvelde topland is niet Nederland.
Lees verder

Inschrijving activiteiten bij Jong Oranje geopend
Eind mei speelt Jong Oranje een oefenwedstrijd ter afsluiting van seizoen 2018/2019. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdagavond 31 mei in stadion De Vijverberg in Doetinchem.
Lees verder