Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Update: bezoekersinformatie Oranje Open Dag

Update: bezoekersinformatie Oranje Open Dag
Vandaag is het zover: de Oranje open dag! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de Oranjespelers en -speelsters hebben er zin in! Vanaf 12.00 uur gaan de poorten van de KNVB Campus open van het uitverkochte evenement.
Lees verder

Oranje Open Dag groot feest voor de supporters
Oranje leeft. Zowel de mannen als de vrouwen zijn razend populair. Dat bleek zaterdag maar weer eens tijdens de uitverkochte Oranje Open Dag. Het KNVB-complex in Zeist stroomde vol met Oranje-fans - jong en oud - voor een dag vol Oranje voetbalplezier, maar vooral om hun helden van dichtbij te bewonderen.
Lees verder

Kenneth Vermeer met Oranje naar Nations League-finales
Bondscoach Ronald Koeman heeft 23 spelers opgenomen in de definitieve selectie voor de UEFA Nations League Finals. Kenneth Vermeer maakt onderdeel uit van de definitieve selectie, Jeroen Zoet blijft in Nederland in verband met de aanstaande geboorte van zijn eerste kind.
Lees verder

Vrouwen onder 23 boekt historische overwinning
Een historische overwinning. Zo zou je de 1-0 winst van Vrouwen onder 23 op de leeftijdsgenoten van Zweden gerust kunnen omschrijven. Het is immers de eerste interland van dit team ooit, en om dan meteen een topland als Zweden te verslaan is een prestatie van jewelste.
Lees verder