Doorgaan naar hoofdcontent

Staatsbezoek aan Ierland

Staatsbezoek aan Ierland
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Michael D. Higgins een staatsbezoek aan Ierland. Het bezoek vindt plaats van 12 tot en met 14 juni.
Lees verder

Landenstrategie Tanzania 2019-2022
Nederland heeft al meer dan 40 jaar een solide partnerschap met Tanzania en zal deze samenwerking de komende jaren verder versterken. Nederland zal hierbij alle mogelijkheden benutten om bij te dragen aan de duurzame en inclusieve ontwikkeling van Tanzania. Dit moet Tanzania helpen om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) te behalen en de status van middeninkomensland te bereiken. De landbouw sector speelt hierin een belangrijke rol, aangezien er in deze sector nog kansen liggen. Daarnaast...
Lees verder

Duitsland: mededeling betreffende sluitingstijden tijdens Pasen
De Nederlandse ambassade in Berlijn, de consulaten-generaal in Düsseldorf en München en de handelskantoren (NBSO's) in Frankfurt am Main, Hamburg en Stuttgart zijn op donderdag 30 mei (Hemelvaart) gesloten. Het consulaat-generaal in Düsseldorf is ook op vrijdag 31 mei gesloten. Een overzicht van alle sluitingsdagen in 2019 vindt u hier.
Lees verder

Nederlandse bedrijven blikken vooruit op internationale ondernemerstop
Nederlandse ondernemers met vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke problemen staan volgende week op de Global Entrepreneurship Summit in Den Haag. Drie entrepreneurs kijken alvast vooruit naar de ondernemerstop en hebben hoge verwachtingen. 'In Nederland hebben we iedereen gesproken, nu gaan we onszelf internationaal nog meer op de kaart zetten'.
Lees verder

Eredoctoraat Louise Fresco verleend in Jeruzalem
Op 17 Juni 2019 wordt in de Hebrew University in Jeruzalem een eredoctoraat verleend aan prof. dr. ir. Louise Fresco. Fresco is een Nederlandse wetenschapper en voorzitter van Wageningen University & Research.
Lees verder