Doorgaan naar hoofdcontent

Stemmen voor het Europees Parlement vanuit Frankrijk

Stemmen voor het Europees Parlement vanuit Frankrijk
Op 23 mei 2019 kunt u stemmen voor het Europees Parlement. Woont u in Frankrijk en staat u geregistreerd als kiezer, dan mag u ook stemmen. U kunt uw stem uitbrengen per post en op een briefstembureau.
Lees verder

EP-verkiezingen | Nederlanders in Italiƫ
Beste Nederlanders in Italiƫ, Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen. U brengt uw stem uit tijdens de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. U stemt met een briefstembewijs of een kiezerspas.
Lees verder

Stap voor stap naar een betere stoeprand met het natuursteenconvenant
De Nederlandse en Vlaamse natuursteensectoren hebben samen met de Nederlandse en Vlaamse overheid, ngo's en vakbonden afspraken gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. De sector gaat direct aan de slag met het in kaart brengen van risico's in de productieketen en met het aanpakken van problemen zoals kinderarbeid, gedwongen arbeid, veiligheid en gezondheid.
Lees verder

Vacancy Managment Assistent Agricultural Department
The Netherlands Embassy is looking for an Agricultural Management Assistant. Qualified candidates with excellent social media and computer ability, fluency in Farsi and English (and preferably some Dutch) are invited to apply. The deadline for application is Sunday, 19 May 2019, 18:00 hours.   Please send your CV with letter of motivation to: Mr. Hans Smolders Agricultural Counsellor Embassy of the Kingdom of the Netherlands   Email: [email protected] Ref: LAN Management Assistance
Lees verder

Stemmen voor het Europees Parlement vanuit Duitsland
Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland stemmen voor het Europees Parlement. U kunt uw stem uitbrengen per post en op een briefstembureau.
Lees verder