woensdag 8 mei 2019

Stemmen voor Stemmen voor het Europees Parlement vanuit Frankrijk

Stemmen voor Stemmen voor het Europees Parlement vanuit Frankrijk
Op 23 mei 2019 kunt u stemmen voor het Europees Parlement. Woont u in Frankrijk en staat u geregistreerd als kiezer, dan mag u ook stemmen. U kunt uw stem uitbrengen per post en op een briefstembureau.
Lees verder

Paspoort- en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Edmonton
Nederlanders in Canada kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 6 juni 2019 ook terecht bij VFS Global in Edmonton. Afspraken maken is mogelijk vanaf 8 mei 2019.
Lees verder

Berlijn: Humboldt-Rede zu Europa, uitgesproken door minister Hoekstra
Minister Hoekstra sprak op 7 mei op de Humboldt-universiteit in Berlijn over een nieuw en beter Europa. Naar een Unie die weerbaar, welvarend en wederkerig is.
Lees verder

Consulair team bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Levante "La Nucia"
Woont u in de regio Levante "La Nucia" en heeft u een nieuw reisdocument nodig (Paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (NIK))? Dan is de volgende informatie voor u van belang: Het consulair team van de Nederlandse ambassade te Madrid bezoekt op 11 en 12 juni de regio Levante om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of identiteitskaart. Deze mogelijkheid is in principe bedoeld voor Nederlanders die gedurende een...
Lees verder

Consulair team Rome bezoekt Milaan op 14 juni 2019
Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Rome bezoekt Milaan op vrijdag 14 juni 2019. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen. Bij afspraken voor paspoorten of ID-kaarten wordt voorrang gegeven aan ouderen en mindervaliden.
Lees verder