Doorgaan naar hoofdcontent

Toewijzing invoercertificaten gezouten pluimveevlees april 2019 deel 2

Toewijzing invoercertificaten gezouten pluimveevlees april 2019 deel 2
Nieuwsbericht 19.038 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen gepubliceerd voor de nieuwe groepen gezouten pluimveevlees van het contingentjaar 2018/2019.
Lees verder

Regio Delft-Westland actiefste octrooiaanvrager in Nederland
Van alle regio's in Nederland vragen bedrijven in Delft en het Westland het vaakst Nederlandse octrooien aan.
Lees verder

Business Meetings over Grand Paris Express
Bent u actief op het gebied van infrastructuur? Wilt u in contact komen met gezaghebbende Franse bouwbedrijven? Kom dan op 27 en 28 juni naar de Business Meetings Grand Paris Express. Grand Paris Express is het grootste Europese infrastructuurproject van de afgelopen 10 jaar.
Lees verder

Nederlandse uitvinders in race voor European Inventor Award 2019
Op 20 juni maakt het Europees Octrooibureau (EOB) bekend wie uit honderden uitvinders over de hele wereld de winnaars zijn van de European Inventor Award 2019.
Lees verder

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Laser World of Photonics München
Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in Duitsland? Dan mag u Laser World of Photonics München niet missen. Neem tijdens deze beurs deel aan het aanvullende programma of aan Holland Avenue. Het doel is de...
Lees verder

Bijeenkomst Onderzoek, innovatie en normalisatie: een gouden combinatie?
Bent u actief op het gebied van onderzoek en innovatie? Wilt u meer weten over hoe onderzoek, innovatie en normalisatie elkaar kunnen versterken? Kom dan naar de bijeenkomst 'Onderzoek, innovatie en normalisatie: een gouden combinatie?'
Lees verder

Verkoop uw duurzame producten en technologieën wereldwijd met online tool van EBRD
De European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) heeft een online tool beschikbaar: de 'Technology Catalogue'.
Lees verder

Denk mee over de saneringsregeling varkenshouderijen
Varkenshouderijen uit Zuid- en Oost-Nederland die geuroverlast veroorzaken, kunnen vanaf 15 augustus 2019 bij ons subsidie aanvragen voor het beëindigen van hun bedrijf. Wat is uw mening hierover?
Lees verder

Octrooiblog: De octrooidetective en de moord op Wilhelm Eschauzier
Op 11 mei 1931 wordt in een kist in een pakhuis in Den Haag het lijk van de 59-jarige Wilhelm Eschauzier gevonden.
Lees verder

Seminar Zakendoen met Letland
Bent u actief op het gebied van innovatie, slimme mobiliteit en duurzame logistiek? En bent u benieuwd naar de zakelijke kansen in Letland voor uw bedrijf? Kom dan naar het seminar Zakendoen met Letland, op 6 juni in Utrecht. Het Letse Investerings- en Ontwikkelingsagentschap (LIAA) organiseert dit...
Lees verder