Doorgaan naar hoofdcontent

Houd rekening met cycloon Vayu in India

Houd rekening met cycloon Vayu in India
Bent u in of reist u naar India? Deze week trekt de cycloon Vayu over het gebied. Vayu bereikt naar verwachting donderdag 13 juni de westkust van India.
Lees verder

Vacature Tunis: Senior beleidsmedewerker veiligheid en rechtsorde
De democratie, welvaart en stabiliteit ontwikkelen zich positief in Tunesië. Dat is ook in het belang van Nederland en Europa. De Nederlandse overheid investeert daarom in de betrekkingen met het Noord-Afrikaanse land. Als senior beleidsmedewerker veiligheid en rechtsorde lever jij een belangrijke bijdrage aan het versterken van de rechtstaat en de veiligheid van burgers in Tunesië.
Lees verder

TEPAI heffing vaartuigen
Lees verder

Reist u naar het buitenland of woont u daar voor langere tijd?
Blijf dan op de hoogte van de veiligheidssituatie ter plaatse met de 24/7 BZ Informatieservice van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dan wordt u geïnformeerd als de veiligheidssituatie in het land verandert. De 24/7 BZ Informatieservice is er in twee opties: basis of uitgebreid. Lees de uitleg over de verschillen en meld u direct aan: https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/.
Lees verder

Succesvolle editie Seawork International
Van 11 tot en met 13 juni vond voor de 22ste  keer de jaarlijkse handelsbeurs Seawork International plaats in Southampton. Deze internationale beurs richt zich op de "commercial marine and work boats" markt in de breedste zin van het woord en wordt gezien als een van belangrijkste binnen de sector. Het gaat op Seawork eigenlijk om alles wat 'op, onder, aan en rond een boot' zit. Van grote scheepswerven (zoals het Nederlandse bedrijf Damen) tot aan bedrijven gespecialiseerd in motoren,...
Lees verder