Doorgaan naar hoofdcontent

Kansen voor Nederlandse blockchainsector in Singapore

Kansen voor Nederlandse blockchainsector in Singapore
Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden gaan een meerjarig publiek-privaat partnerschap aan om de Nederlandse blockchainsector beter te positioneren op de Singaporese markt.
Lees verder

Waterstof handelsmissie China
Bent u actief op het gebied van waterstof en wilt u de Chinese markt verkennen, of uw aanwezigheid in de Chinese markt juist uitbreiden? Ga dan in september samen met de Provincie Gelderland mee met de Innovatiemissie Waterstof naar China. De missie wordt georganiseerd rondom de International...
Lees verder

Nederlandse uitvinder wint bij European Inventor Award
De Nederlandse materiaalwetenschapper en uitvinder Rik Breur heeft de European Inventor Award 2019 voor de categorie mkb gewonnen.
Lees verder

"Ik hoop dat meer vrouwen gaan ondernemen"
Van 3 tot 6 juni 2019 ontvingen wij 9 vrouwelijke ondernemers uit de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). De ondernemers kwamen voor een studiebezoek aan Nederland.
Lees verder

Toewijzing inschrijving pluimvee en eieren juni 2019
Nieuwsbericht 19.050 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen gepubliceerd voor enkele invoerregelingen in de sector pluimvee en eieren.
Lees verder

Handelsmissie naar Panama: Water Connecting the World
Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.
Lees verder

Toewijzing importrechten pluimveevlees Oekraïne juni 2019
Nieuwsbericht 19.051 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzing gepubliceerd invoerregeling pluimveevlees van oorsprong uit Oekraïne (Verordening (EU) 2015/2078).
Lees verder

Octrooiblog: Voetbalbeha
Doet het pijn als een voetbalster een bal op de borst aanneemt? Het AD vroeg dit aan WK-speelster Anouk Dekker.
Lees verder

Toewijzing invoertariefcontingenten zuivelsector juni 2019
Nieuwsbericht 19.052 – De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzing gepubliceerd voor de invoertariefcontingenten in de zuivelsector (Verordening (EG) nr. 2535/2001).
Lees verder

Aanvragen sector rundvlees juli 2019
Nieuwsbericht 19.053 - In juli kunt u aanvragen voor diverse invoerregelingen in de rundersector. Met een invoercertificaat kunt u rundvlees invoeren met een verlaagd of 0%-tarief.
Lees verder