Doorgaan naar hoofdcontent

New Zealand Electronic Travel Authority verplicht vanaf 1 oktober 2019

New Zealand Electronic Travel Authority verplicht vanaf 1 oktober 2019
Vanaf 1 oktober 2019 moeten bezoekers en transitpassagiers uit Nederland beschikken over een NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority) voordat ze naar Nieuw-Zeeland reizen.
Lees verder

Rapport 'Water-Energy-Food Nexus' in Saoedi-Arabie gepubliceerd
De Water-Energy-Food Nexus is een nieuw onderzoeksgebied dat de komende jaren steeds prominenter zal worden, door ingrijpende klimaatsveranderingen en een groeiende wereldbevolking. De Nexus methode draagt bij aan het realiseren van de SDG's.
Lees verder

Consulair team Parijs bezoekt Nantes op 2 en 3 oktober 2019
Het consulair team van de Nederlandse ambassade in Parijs bezoekt Nantes op 2 en 3 oktober 2019. U kunt op die dagen een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen. Bij afspraken wordt voorrang gegeven aan ouderen en mindervaliden.
Lees verder

Cidade da Água - Kansen voor Nederlandse ondernemers
Lissabon start met een groot urban development project en dat betekent kansen voor Nederlandse ondernemers in de infra- & bouwsector, watermanagement en meer! Benieuwd naar je kansen en heb je de uitzending van BNR Nieuwsradio gemist waarin Tjerk Opmeer, directeur internationaal van RVO, je bijpraat? Bekijk de uitzending hier: https://bit.ly/2FCDOrc
Lees verder

Hong Kong Consulaat Gesloten op 1 juli
Het Consulaat is gesloten op maandag, 1 juli wegens nationale feestdag.
Lees verder