Doorgaan naar hoofdcontent

NFF: Het NFF en Paleis Soestdijk presenteren vijf zomerse filmavonden tijdens Cinema Soestdijk

Het NFF en Paleis Soestdijk presenteren vijf zomerse filmavonden tijdens Cinema Soestdijk
Het Nederlands Film Festival en Cinema Soestdijk vertonen deze zomer vijf prachtige Nederlandse films tegen het magische decor van Paleis Soestdijk. Bezoekers van Cinema Soestdijk worden ondergedompeld in het beste en nieuwste van de Nederlandse filmcultuur. Het bericht Het NFF en Paleis Soestdijk presenteren vijf zomerse filmavonden tijdens Cinema Soestdijk verscheen eerst op Nederlands Film...
Lees verder

In Memoriam: Menno Boerema
Op zondag 16 juni jl. is Menno Boerema plotseling overleden. Na zijn afstuderen aan de Nederlandse Filmacademie in 1982 werd hij een veelgevraagd editor die van grote betekenis was voor het welslagen van een tachtigtal korte films, series, documentaires en speelfilms. Het bericht In Memoriam: Menno Boerema verscheen eerst op Nederlands Film Festival.
Lees verder

Kristallen Film voor CAMINO
De documentaire CAMINO van regisseur Martin de Vries is bekroond met de Kristallen Film. Ruim 10.000 bezoekers hebben de documentaire over de pelgrimstocht die de regisseur te voet maakte naar het Spaanse Santiago de Compestella bezocht. Het bericht Kristallen Film voor CAMINO verscheen eerst op Nederlands Film Festival.
Lees verder