woensdag 26 juni 2019

Ons Oranje! Bezoekersinformatie Nederland-Japan

Bezoekersinformatie Nederland-Japan
Op dinsdag 25 juni spelen de OranjeLeeuwinnen de achtste finale op het WK2019 in Frankrijk. Om 21.00 uur vindt in Rennes de aftrap plaats tegen Japan. Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor jouw bezoek aan de wedstrijd.
Lees verder

Oranjevrouwen kwartfinalist na zinderende ontknoping tegen Japan
De OranjeLeeuwinnen zijn voor het eerst in de historie doorgedrongen tot de kwartfinales op een WK. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman versloeg na een zinderende ontknoping Japan met 2-1 en nam daardoor revanche voor de verloren achtste finale van vier jaar geleden, toen Japan met dezelfde cijfers te sterk was. Zaterdag wacht Italië in de kwartfinale.
Lees verder

Mogelijke kaartverkoop kwartfinale: Italië-Nederland
De OranjeLeeuwinnen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK. In Valenciennes is Italië zaterdag a.s. om 15.00 uur de tegenstander.
Lees verder

Matchwinner Martens geniet: 'Beetje geluk hoort erbij'
Er was wat kritiek op het spel van Lieke Martens in de poulefase van het WK, maar met twee treffers in de met 2-1 gewonnen achtste finale tegen Japan snoerde de buitenspeelster van Oranje haar critici de mond. En, belangrijker nog, schoot ze de Oranjevrouwen voor het eerst in de historie naar de kwartfinale op een WK.
Lees verder