Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! EURO 2020: Kick-off kaartverkoop 12 juni

EURO 2020: Kick-off kaartverkoop 12 juni
Over twee weken start de officiële kaartverkoop voor EURO 2020. Wie tickets wil kunnen bemachtigen voor wedstrijden in één van de twaalf speelsteden kan zich nu eerst registreren via de officiële website euro2020.com/tickets.
Lees verder

Nijhuis vervangt geblesseerde Van de Meulenhof
Thijmen Nijhuis vervangt de geblesseerde Mike van de Meulenhof in de selectie van Jong Oranje. Van de Meulenhof heeft een voetblessure en keert terug naar zijn club PSV om te herstellen.
Lees verder

Kaartverkoop van start duels Jong Oranje in najaar
Jong Oranje start in het najaar met de campagne om zich te kwalificeren voor het EK 2021 in Slovenië en Hongarije. Drie thuisduels staan er op het programma - tegen Cyprus en Portugal voor de EK-kwalificatie en vriendschappelijk tegen het sterke Engeland. Daarbij helpt het als de jonge Oranjetalenten worden gesteund door een volle en zinderende Vijverberg in Doetinchem. De kaartverkoop is...
Lees verder

Nipte nederlaag voor Vrouwen onder 23
Vrouwen onder 23 heeft donderdagavond zijn tweede wedstrijd op het Nordic Tournament nipt verloren van Noorwegen. Een doelpunt van Kristine Leine in de 72e minuut deed de ploeg van coach Jessica Torny de das om.
Lees verder

Jong Oranje doet aan klantenbinding; klinkende 5-1 zege op Mexico
Jong Oranje heeft het publiek in de goed gevulde Vijverberg vermaakt. Vooral in de eerste helft liet de ploeg van Erwin van de Looi enkele fraaie staaltjes zien. Donyell Malen was de grote uitblinker. De PSV'er was constant dreigend en had met twee goals en een assist een groot aandeel in de 5-1 zege.
Lees verder

Van de Looi: 'Een goed gevoel, maar ook veel gezien om van te leren'
Jong Oranje-coach Erwin van de Looi was blij met de klinkende zege (5-1) op het Olympisch team van Mexico, maar sloot zijn ogen niet voor de zaken waar nog aan geschaafd moet worden. "We hebben veel ballen veroverd, voorin mooie dingen laten zien, maar in balbezit waren we vaak nog te slordig."
Lees verder