zaterdag 8 juni 2019

Ons Oranje! Oranje in finale Nations League na slijtageslag tegen Engeland

Oranje in finale Nations League na slijtageslag tegen Engeland
Finale! Het Nederlands elftal strijdt zondag in Porto om de winst in de Nations League. Oranje was donderdag in een enerverende halve eindstrijd na verlenging te sterk voor Engeland: 3-1. Goals van Matthijs de Ligt, Quincy Promes en een eigen treffer gaven Oranje doorgang naar de eindstrijd.
Lees verder

'Zondag kunnen we een prijs winnen'
Ze waren stuk voor stuk uitgeput, maar ook vooral heel blij met het bereiken van de finale van de Nations League. "We willen allemaal toernooien meemaken. En er wordt van alles gezegd over de Nations League, maar zondag kunnen we gewoon een prijs winnen", aldus Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk na de 3-1 zege - na verlenging - in de halve finale tegen Engeland.
Lees verder

Kaartverkoop uitwedstrijden Duitsland en Estland
Het Nederlands elftal vervolgt de EK kwalificatie na de zomer met twee uitwedstrijden. Op vrijdag 6 september is Duitsland de tegenstander in het Volksparkstadion in Hamburg. Drie dagen later (maandag 9 september) speelt Oranje in Tallinn in de A. Le Coq Arena tegen Estland. Aanvang van beide wedstrijden is 20.45 uur (lokale tijd).
Lees verder

Definitieve selectie Onder 15 voor duels tegen Verenigde Staten
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar oefent op vrijdag 14 juni (19.00 uur) en zondag 16 juni (16.00 uur) twee keer tegen de Verenigde Staten. KNVB-coach Maria van Kortenhof heeft voor de duels in Schalkhaar twintig speelsters opgeroepen.
Lees verder

Bezoekersinformatie Nederland - Kameroen
Op zaterdag 15 juni komen de OranjeLeeuwinnen voor de tweede keer in actie op het WK2019 in Frankrijk. In Valenciennes wordt om 15.00 uur afgetrapt tegen Kameroen. Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot jouw bezoek aan de wedstrijd.
Lees verder