Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Oranjevrouwen boeken tweede zege op het WK

Oranjevrouwen boeken tweede zege op het WK
De OranjeLeeuwinnen zijn na twee wedstrijden zeker van een plek in de achtste finale op het WK. Tegen Kameroen was het opnieuw lang niet altijd overtuigend, maar werd er wederom gewonnen: 3-1. Met twee doelpunten kroonde Vivianne Miedema zich daarnaast tot topscorer aller tijden.
Lees verder

Nipte nederlaag voor Speelsters onder 15
Speelsters onder 15 heeft zondagmiddag het tweede oefenduel met de Amerikaanse leeftijdsgenoten nipt en onterecht met 0-1 verloren. In Schalkhaar deed een eigen doelpunt het elftal van coach Maria van Kortenhof de das om.
Lees verder

Informatie kaartverkoop knock-outfase Oranjevrouwen
De eerste twee wedstrijden zijn inmiddels gespeeld door de OranjeLeeuwinnen. Beide wedstrijden zijn gewonnen en hierdoor zijn onze Oranjevrouwen zeker van de achtste finale. De wedstrijd van aanstaande donderdag, om 21.00 uur tegen Canada in Reims, bepaalt waar en wanneer die wedstrijd gespeeld zal worden.
Lees verder

Selectie Oranje onder 16 voor oefenduel met Japan
KNVB-coach Robert de Pauw heeft de 22-koppige selectie van het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar bekendgemaakt. Onder 16 speelt woensdag 26 juni (15.30 uur) op de KNVB Campus een trainingswedstrijd tegen Japan.
Lees verder

Vrouwen onder 19 start EK-voorbereiding met 24 speelsters
Met een selectie van 24 speelsters is het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar dinsdag de voorbereiding op het Europees kampioenschap gestart. Oranje werkt op de KNVB Campus in Zeist vier stageblokken af en speelt trainingswedstrijden tegen Belgiƫ (Wuustwezel) en Duitsland (Duisburg).
Lees verder