Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Voorlopige selectie Speelsters onder 16

Voorlopige selectie Speelsters onder 16
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar oefent woensdag 26 juni op de KNVB Campus tegen Japan. De interland maakt onderdeel uit van een driedaagse activiteit, die geldt als voorbereiding op het Nordic Tournament.
Lees verder

LeeuwinnenTalk verbindt
De OranjeLeeuwinnen doen voor de tweede keer mee aan een WK en net als vier jaar geleden wonnen ze hun eerste openingswedstrijd, tegen Nieuw-Zeeland, met 1-0. Niks nieuws onder de zon dus. Wel nieuw is dat Tessa Veldhuis de OranjeLeeuwinnen voor LeeuwinnenTalk in een oranje caravan achterna reist.
Lees verder

Kaartverkoop OranjeLeeuwinnen - Turkije
Na het WK in Frankrijk spelen de OranjeLeeuwinnen op dinsdag 3 september 2019 hun eerste thuiswedstrijd in een nieuwe EK-kwalificatiereeks. Deze zal plaatsvinden in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. De tegenstander is Turkije, een land waar de Leeuwinnen nog niet eerder tegen speelden. De aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur.
Lees verder

Bezoekersinformatie Nederland - Canada
Op donderdag 20 juni komen de OranjeLeeuwinnen voor de derde keer in actie in de groepsfase op het WK2019 in Frankrijk. Om 18.00 uur vindt in Reims de aftrap plaats tegen Canada. Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor jouw bezoek aan de wedstrijd.
Lees verder

Oranje onder 15 knokt zich tegen VS knap terug: 2-2
Karakter tonen en nooit opgeven. Het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar knokte zich vrijdag in de eerste oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten terug van een 0-2 achterstand en sleepte er in Schalkhaar een 2-2 gelijkspel uit. Op z'n Amerikaans misschien wel?
Lees verder