Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Zaalteam onder 19 tegen Spanje en Oekraïne op EK

Zaalteam onder 19 tegen Spanje en Oekraïne op EK
Het Nederlands zaalvoetbalteam onder 19 jaar moet het in de groepsfase van het Europees kampioenschap opnemen tegen Kroatië, Oekraïne en Spanje. Onder toeziend oog van KNVB-coach Hjalmar Hoekema werden de Oranjetalenten vrijdagavond bij de loting in Riga ingedeeld in groep B.
Lees verder

Oranje moet winst Nations League aan Portugal laten
Hartverwarmende wedstrijden, verrassende resultaten en een nieuw elan. Het seizoen van de wederopstanding leverde het Nederlands elftal veel sympathie én een finaleplaats op in de allereerste UEFA Nations League. De ultieme bekroning bleef echter uit. In Porto was Portugal met 1-0 te sterk.
Lees verder

'Dit verlies mag onze ontwikkeling niet verpesten'
Speel je een finale, dan wil je ook de hoofdprijs winnen. Dat het Nederlands elftal daar zondag in de eindstrijd van de Nations League niet in slaagde, zorgde vanzelfsprekend voor grote teleurstelling bij de Oranje-internationals. Maar ook voor een realistische en hoopvolle blik op de nabije toekomst.
Lees verder

Jill Roord kopt Oranjevrouwen in extremis naar winst
De OranjeLeeuwinnen zijn met een 1-0 overwinning op Nieuw-Zeeland het WK begonnen. Overtuigend was het niet, maar door een doelpunt in blessuretijd van Jill Roord zijn de eerste drie zo vurig gewenste punten binnen.
Lees verder