Doorgaan naar hoofdcontent

China Business Week 2019

China Business Week 2019
China is een duidelijke wereldmarktleider. Heeft u daarom weleens gekeken welke mogelijkheden op het gebied van duurzaam ondernemen er in dit land liggen voor uw bedrijf? Bent u een potentiële, startende of ervaren exporteur? Wilt u exporteren, importeren of op een heel ander gebied zakendoen? Kom...
Lees verder

Gulf Business Dialogue 2019
Wist u dat de Nederlandse goederenexport naar de Golfstaten het afgelopen jaar een waarde had van maar liefst € 8 miljard? De wens om de lokale economieën te diversifiëren biedt kansen voor het Nederlands bedrijfsleven. Benieuwd wat deze inhouden? Kom dan op 27 september naar de Gulf Business...
Lees verder

Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche 2020
Wilt u de Duitse markt betreden en de Duitse consument leren kennen? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden? Neem dan deel aan Internationale Grüne Woche (IGW) van 17 tot en met 26...
Lees verder

Save the date: Business Opportunities Seminar Asian Development Bank
Wilt u zakendoen met de Asian Develoment Bank (ADB)? Kom dan op 19 september naar het Business Opportunities Seminar. U kunt uw kansen verkennen en in contact komen met professionals van de ADB. De focus van het seminar ligt op de sectoren steden & water en energie.
Lees verder

Opening inschrijving rundvlees augustus 2019
Nieuwsbericht 19.060 - In augustus kunt u invoercertificaten voor rundvlees aanvragen. Met een invoercertificaat kunt u rundvlees invoeren met een verlaagd tarief of 0-tarief.
Lees verder

Opening inschrijving varkensvlees Canada augustus 2019
Nieuwsbericht 19.061 - Van 1 tot en met 7 augustus kunt u certificaten aanvragen voor Canadees varkensvlees. Met een invoercertificaat kunt u varkensvlees met een 0-tarief invoeren.
Lees verder

World of Health Care 2019
Heeft u internationale ambities in de gezondheidszorg? En wilt u uw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen vergroten? Kom dan naar de World of Health Care (WoHC), op 26 september in Rotterdam. Het WoHC richt zich op het verbeteren van de internationale gezondheidszorg...
Lees verder

Toewijzing rijst juli 2019
Nieuwsbericht 19.062 - Van 1 tot en met 12 juli kon u aanvragen voor diverse tariefcontingenten rijst. De Europese Commissie heeft de toewijzingen gepubliceerd.
Lees verder

Octrooiblog: 5 verfrissende tips om de warme zomer door te komen
Ja, het is warm. En nee, erover klagen helpt niet. Je kunt beter aan iets leuks denken. Iets koels, iets met water. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij 5 coole zomergadgets voor je opgedoken.
Lees verder

Cleantechmissie Boston: energiesystemen en duurzaam bouwen
Bent u een cleantechondernemer met een innovatieve technologie, gerelateerd aan energiesystemen of duurzaam bouwen? En wilt u zakenpartners aan de Amerikaanse oostkust ontmoeten? Meld u dan aan voor de missie naar Boston.
Lees verder