Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Groots eerbetoon in Steenwijk aan Ex-international Kees Kist

Groots eerbetoon in Steenwijk aan Ex-international Kees Kist
Met Kees Kist als stralend middelpunt zijn de Ex-internationals woensdag in Steenwijk in actie gekomen. De Oranjehelden van weleer speelden een Walking Football-toernooi tegen AZ, sc Heerenveen en een samengesteld team van Steenwijkers. De winst? Die ging naar de Ex-internationals!
Lees verder

Schrijf je in voor activiteiten rondom duels Leeuwinnen en Jong Oranje
Na de zomervakantie staan er direct twee wedstrijden op het programma. De OranjeLeeuwinnen moeten aan de bak om zich voor het EK 2021 te plaatsen. De eerste thuisinterland voor de EK-kwalificatie wordt op dinsdag 3 september gespeeld tegen Turkije. De aftrap van deze wedstrijd is om 20.00 uur in Heerenveen. Een week later, dinsdag 10 september om 19.00uur, speelt Jong Oranje een oefenwedstrijd...
Lees verder

Geen finale voor Vrouwen onder 19
Ze waren er dichtbij, maar in de laatste tien minuten van de halve finale tegen Duitsland glipte de eindstrijd van het EK tussen de vingers van Vrouwen onder 19 door. Net als in de poulewedstrijd tegen Frankrijk was het een invaller die Oranje onder 19 de das om deed.
Lees verder

Maak kans op tickets voor Duitsland-Nederland!
Het Nederlands elftal speelt maandag 6 september in Hamburg een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. Oranjesupporters in het bezit van een Oranje ClubCard maken nu kans op twee gratis tickets voor deze kraker.
Lees verder