Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Uitkomsten enquête Oranje ClubCard 2019

Uitkomsten enquête Oranje ClubCard 2019
In het eerste kwartaal van 2019 heeft de KNVB wederom een vragenlijst uitgezet bij de Oranje ClubCardhouders om een beter beeld te krijgen van hun wensen en behoeftes. Op deze manier kunnen we onze producten en diensten blijven verbeteren voor de Oranjefans. In totaal hebben 3.769 ClubCardhouders de vragenlijst ingevuld.
Lees verder

Michel Kreek verruilt KNVB voor functie bij Ajax
Michel Kreek vertrekt bij de KNVB en gaat aan de slag bij Ajax, waar hij coördinator wordt binnen de jeugdopleiding. Kreek (48) was sinds oktober 2017 assistent van bondscoach Sarina Wiegman bij de OranjeLeeuwinnen. Ook was hij hoofdcoach van het Nederlands vrouwenteam onder 20 jaar tijdens het WK 2018 in Frankrijk.
Lees verder

Staf nationale jeugdteams mannen 2019/'20 bekend
De technische staf voor de jeugdteams van de mannen in het komende seizoen is bekend. Pieter Schrassert Bert komt over van Feyenoord en zal Oranje onder 15 onder zijn hoede nemen. Martijn Reuser schuift door naar Onder 16 en Mischa Visser zal alleen Onder 18 onder zijn hoede nemen. Verder blijven dezelfde trainers actief.
Lees verder

CP eindigt WK als achtste na nederlaag tegen Argentinië
Het CP-team is het WK in Sevilla geëindigd met een 3-0 nederlaag tegen Argentinië. "Geflatteerd", vond bondscoach Max Raeven. "Maar het is wat het is." Door de nederlaag eindigde Oranje als achtste, dezelfde plek als twee jaar geleden tijdens het WK in Argentinië.
Lees verder

CP-bondscoach Max Raeven: 'Naar behoren gepresteerd'
De volgende ronde bereiken, dat was het hoofddoel van het CP-team voorafgaand aan het WK in Sevilla. In die missie slaagde het team van bondscoach Max Raeven met vlag en wimpel. Al na twee duels was plaatsing voor de kwartfinales een feit. Daarna liep het allemaal wat stroever, waardoor Oranje uiteindelijk genoegen moest nemen met de achtste plaats.
Lees verder

Melvine Malard velt Onder 19: Nederland-Frankrijk 1-3
Vrouwen onder 19 heeft de goede start op het EK in Schotland geen vervolg kunnen geven. In een regenachtig Paisley verloor het team van coach Jessica Torny met 1-3 van Frankrijk. Doelpunten van Feller en Jonna van de Velde zorgden voor een 1-1 ruststand, waarna invalster Malard de Fransen met twee late treffers naar de overwinning schoot.
Lees verder

"Teleurstellend resultaat, maar we staan er weer tegen Schotland"
Zowel coach Jessica Torny als middenvelder Jill Bayings waren niet te spreken over de nederlaag tegen Frankrijk. "Te slap in de duels, niet alert genoeg bij de omschakeling van de Fransen en zelf teveel kansen gemist. Dat moet maandag tegen Schotland echt beter!"
Lees verder