Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Uitstekende tweede helft brengt Oranjevrouwen naar halve finale

Uitstekende tweede helft brengt Oranjevrouwen naar halve finale
De Oranjevrouwen hebben op overtuigende wijze de halve finale bereikt van het WK in Frankrijk. In een snikheet Stade du Heinaut in Valenciennes werd Italiƫ na een wervelende voetbalshow in de tweede helft met 0-2 verslagen. Door het resultaat is Oranje ook zeker van een plaats op de Olympische Spelen, die volgend jaar in Tokio worden gehouden.
Lees verder

Kaartverkoop Duitsland / Zweden – Nederland
De OranjeLeeuwinnen hebben zich geplaatst voor de halve finale van het WK. In Lyon is Duitsland of Zweden op woensdag 3 juli om 21.00 uur de tegenstander.
Lees verder

Vivianne Miedema: 'Heel Nederland mag trots zijn'
Nee, het was voor de pauze niet geweldig geweest. Vivianne Miedema was de eerste om het toe te geven na afloop voor de camera van de NOS. Maar een weergaloze tweede helft maakte veel goed, zo vond ook de maker van het belangrijke eerste doelpunt. "Dat we naar een halve finale op het WK gaan, daar mag heel Nederland trots op zijn."
Lees verder

Bezoekersinformatie Nederland-Zweden
Op woensdag 3 juli spelen de OranjeLeeuwinnen de halve finale op het WK2019 in Frankrijk. Om 21.00 uur vindt in Lyon de aftrap plaats tegen Zweden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor jouw bezoek aan de wedstrijd.
Lees verder

Wel Fanzone, geen Oranjeparade
De OranjeLeeuwinnen kunnen woensdag in de halve finale tegen Zweden op de steun rekenen van zeker 2500 Nederlandse supporters. Dat kunnen er nog meer worden omdat er via de FIFA nog kaarten te koop zijn voor de ontmoeting in Stade de Lyon.
Lees verder

Acht amateurclubs vaste gastheer nationale jeugdteams
De KNVB heeft met acht amateurverenigingen een samenwerkingsverband gesloten voor de organisatie van jeugdinterlands op Nederlandse bodem. Dat betekent dat de nationale jeugdelftallen van de KNVB dit seizoen hun kwalificatie- en oefeninterlands zullen spelen op de complexen van deze clubs.
Lees verder

Oranje Fanzone in Lyon gaat niet door
Voor het eerst dit WK is er voorafgaande aan een wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen geen Oranje Fanzone. Waar vanochtend alleen nog sprake was van het niet kunnen doorgaan van de Oranjeparade, sneuvelt op last van de gemeentelijke autoriteiten nu ook de Oranje Fanzone in aanloop naar de halve finale Nederland - Zweden.
Lees verder

Valse start Oranje onder 16 op Nordic Tournament
Ze hadden graag willen laten zien hoe je als Nederlandse ploeg Zweden moet verslaan. Als voorproefje op de halve finale van het WK morgen in Lyon. Maar het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar kon in de openingswedstrijd van het Nordic Tournament nooit aanspraak maken op de zege en ging met 3-1 onderuit.
Lees verder