Doorgaan naar hoofdcontent

‘We hebben bijgedragen aan IKEA’s eerste Afrikaanse meubelcollectie’

'We hebben bijgedragen aan IKEA's eerste Afrikaanse meubelcollectie'
Sinds 2014 zet het Dutch Good Growth Fund (DGGF) zich in voor lokale ondernemers. Door ondernemerschap in opkomende markten te stimuleren en te zorgen voor betere financieringsmogelijkheden, helpt het DGGF ondernemers als Viviane, Hend, Miriam, Laila en Hussein.
Lees verder

Kansen voor Nederlandse ondernemers in Portugal | Cidade da Água
Het project Cidade da Água (Waterstad) is het grootste stedelijke ontwikkelingsproject van de afgelopen 20 jaar in en rondom Lissabon. Beperkte ruimte en hoge prijzen maken dat Lissabon nieuwe mogelijkheden voor verdere groei verkent. Cidade da Água is daar een ambitieus voorbeeld van.
Lees verder

'De gevolgen voor de reisbranche staan nu beter op het netvlies'
Een belangrijke informatiebron. Maar ook: routes omgooien, reizigers terughalen, betalen voor gecancelde vliegtuigstoelen. Soms hebben wijziging in het reisadvies gevolgen voor het werk van reisorganisaties. Berend Simons is manager touroperating & CSR bij Sawadee Reizen.
Lees verder

De markt voor plastic-verpakkingen (en recycling daarvan) | e-commerce in China
De honger naar e-commerce van de Chinese consument groeit, wat vraagt om slimme oplossingen in de verpakkingsindustrie. China is naarstig op zoek naar oplossingen om de sector te verduurzamen, vooral op het vlak van over-verpakking, snelgroeiende hoeveelheden pakketjes en infrastructuur voor de recycling hiervan. Tegelijkertijd heeft Nederland een sterke recycling-sector. Al sinds de jaren '70 scheidt Nederland haar afval. Met dat initiatief liep Nederland ver vooruit op Europa, waar pas in...
Lees verder

WK zwemmen: handige info voor reizigers naar Korea
Reist u binnenkort naar Korea, voor vakantie of voor het WK zwemmen in Gwangju en Yeosu? Bereid uw reis goed voor. Lees het reisadvies en neem de tweetalige kaartjes mee!
Lees verder