Doorgaan naar hoofdcontent

‘Alle mensen op deze wereld hebben baat bij mensenrechten’

'Alle mensen op deze wereld hebben baat bij mensenrechten'
Digital Defenders Partnership (DDP) helpt wereldwijd mensenrechtenverdedigers, journalisten en activisten bij het verbeteren van hun digitale veiligheid en bij digitale aanvallen en bedreigingen. Buitenlandse Zaken ondersteunt DDP, zowel vanuit Den Haag als vanaf de posten wereldwijd. Project manager Frerieke van Bree vertelt waarom het werk van DDP zo belangrijk is.
Lees verder

Gratis visum voor Sri Lanka
Van 1 augustus 2019 tot en met 31 januari 2020 wordt het zogenaamde 'visit visa' voor een bezoek aan Sri Lanka gratis vertrekt.
Lees verder

Programma herdenkingsbijeenkomsten Kanchanaburi
Op donderdag 15 augustus a.s. zullen herdenkingsbijeenkomsten plaatsvinden op de begraafplaatsen Don Ruk en Chungkai in Kanchanaburi. Op 15 augustus 1945 kwam er voor het Koninkrijk der Nederlanden officieel een einde aan de Tweede Wereldoorlog. Op deze dag herdenken we ieder jaar de slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en de directe gevolgen daarvan. Bij de herdenkingen in Kanchanaburi zal in het bijzonder worden stilgestaan bij de krijgsgevangenen en dwangarbeiders die...
Lees verder

Een ticket om een jaar lang op de eerste rij te zitten
Het Oranje Handelsmissiefonds steunt Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar worden 10 veelbelovende bedrijven geselecteerd en geholpen om succesvolle stappen in het buitenland te zetten. We spraken 3 bedrijven die in 2018 het Oranje Handelsmissiefonds wonnen.
Lees verder

Let op! Staking in Portugal
Lees verder