Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlands-Duits kabinetsoverleg over klimaat

Nederlands-Duits kabinetsoverleg over klimaat
Een Nederlandse en Duitse kabinetsdelegatie overleggen donderdag 22 augustus 2019 tijdens een werklunch in het Catshuis in Den Haag over klimaatverandering. Namens Nederland nemen minister-president Rutte, minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, minister Hoekstra van Financiën, minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat en staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat deel aan het overleg. Van Duitse zijde zijn dat bondskanselier Merkel,...
Lees verder

HE Tanja Gonggrijp heeft haar geloofsbrieven aangeboden
Vanochtend heeft Ambassador Gonggrijp haar geloofsbrieven aangeboden aan President Sirisena van Sri Lanka. Hierdoor is zij in staat gesteld alle officiele werkzaamheden van een ambassadeur uit te voeren in Sri Lanka.
Lees verder

Healthcare Missie Maleisië
In samenwerking met de Rijksdienst Voor Ondernemen (RVO) en de Nederlandse ambassade in Thailand organiseert de Nederlandse ambassade in Maleisië een missie om samenwerking tussen Nederlandse bedrijven en de Maleisische en Thaise gezondheidssector te bevorderen en te faciliteren. De missie heeft als doel om lokale actoren te verbinden met Nederlandse bedrijven. De missie vindt plaats van 8 tot en met 13 september 2019. Aanmelden voor de missie kan via het RVO.
Lees verder

Aanmelding Ontvangst Nederlandse Gemeenschap in India
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen van 14 tot en met 18 oktober een staatsbezoek aan India. Ter gelegenheid daarvan hebben de Koning en Koningin het voornemen kennis te maken met de Nederlandse gemeenschap in India. U kunt zich aanmelden voor deze Ontvangst.
Lees verder

Aan het werk met een Working Holiday Visum
Tot je 24e kun je nog makkelijk een nieuwe taal leren, hoorde Bart van Son (net 24). Dus dat leek hem een goede besteding voor zijn tussenjaar na zijn bachelor. Hij onderzocht of hij zijn bijbaan als fietsende tourguide ook in Buenos Aires kon uitoefenen. Dat lukte met het Working Holiday Program.
Lees verder