woensdag 14 augustus 2019

Ons Oranje! Met de Oranje Express trein naar Nederland - Noord-Ierland!

Met de Oranje Express trein naar Nederland - Noord-Ierland!
De Oranje Express treinreis is een unieke 'warming-up' voor de wedstrijd Nederland - Noord-Ierland op 10 oktober in Stadion Feijenoord, Rotterdam. In de trein is er onder andere een voorbeschouwing op de wedstrijd door een bijzondere 'machinist' én er zijn andere activiteiten waardoor je helemaal in de Oranje stemming komt!
Lees verder

Kaartverkoop uitwedstrijden Wit-Rusland en Noord-Ierland
Het Nederlands elftal speelt in oktober en november twee uitwedstrijden in de kwalificatiereeks voor EURO2020. Zondag 13 oktober is Wit-Rusland de tegenstander in het Dinamo stadion in Minsk. Aanvang van de wedstrijd is om 18.00 uur. Zaterdag 16 november is Noord-Ierland de tegenstander in Belfast in Windsor Park. De aftrap hier is om 20.45 uur.
Lees verder

Maak kans op tickets voor Noord-Ierland - Nederland
Het Nederlands elftal speelt zaterdag 16 november de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. Oranjesupporters in het bezit van een OranjeClubCard maken kans op een geheel verzorgde reis (inclusief twee tickets) voor deze kraker.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen sluiten jaar af in Eindhoven en Arnhem
De OranjeLeeuwinnen sluiten 2019 af in de stadions van PSV en Vitesse. Dinsdag 8 oktober is eerst Rusland de tegenstander in het Philips Stadion in Eindhoven. Slovenië is dinsdag 12 november in de Arnhemse GelreDome de laatste opponent in 2019 . De aftrap van beide duels, die worden gespeeld in het kader van de kwalificatie voor het EK 2021, is om 20.00 uur.
Lees verder