Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Trainingsstages voor Zaalvoetbalteam

Trainingsstages voor Zaalvoetbalteam
Het Nederlands zaalvoetbalteam komt in augustus in Zeist bij elkaar voor twee trainingsstages. Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus werkt het team van bondscoach Max Tjaden een tweedaagse trainingsstage af, terwijl op dinsdag 27 augustus ook een training op het programma staat.
Lees verder

Peter Reekers wordt assistent-trainer bij Jong Oranje
Peter Reekers wordt toegevoegd aan de staf van Jong Oranje. De 38-jarige Almeloër wordt de tweede assistent van trainer-coach Erwin van de Looi. Hij wordt ingeleend tot en met de zomer van 2020.
Lees verder

Onder 19 scoort vier keer, maar verliest toch
Vier keer kunnen juichen, maar toch verliezen. Het overkwam de zaalvoetballers van Onder 19 woensdag, tijdens de eerste wedstrijd van het Vierlandentoernooi in Letland. Het gastland bleek in het Elektrum Olympic Center van Riga uiteindelijk met 6-4 te sterk. Donderdag volgt wedstrijd twee: tegen Wit-Rusland.
Lees verder

Van Dijk genomineerd voor UEFA speler van het jaar
Virgil van Dijk is samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo genomineerd om te worden gekozen tot UEFA-speler van het jaar. Op 29 augustus wordt in Monaco bekendgemaakt of de Oranje-aanvoerder de twee illustere aanvallers achter zich laat en gekroond wordt tot beste speler van het seizoen 2018/'19.
Lees verder

Laat gelijkspel voor zaalvoetballers Oranje 19
Het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers onder 19 heeft op het Vierlandentoernooi in Letland met 2-2 gelijkgespeeld. Tegen Wit-Rusland werd donderdag in Riga een nederlaag in de laatste minuut voorkomen, door een doelpunt van Kevin van Londen. Een dag eerder werd met 6-4 verloren van Letland.
Lees verder