Doorgaan naar hoofdcontent

Bezoek aan Brits Onderwijsministerie door collega's uit Nederland

Bezoek aan Brits Onderwijsministerie door collega's uit Nederland
Vijf medewerkers van de Directie Primair en Voortgezet Onderwijs (Ministerie van OCW) brachten op 16 en 17 september een werkbezoek aan het Britse Department for Education en twee Londense scholen. Zij werden daarbij begeleid door collega's van de Nederlandse ambassade in Londen.
Lees verder

Paspoort- en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Perth
Nederlanders in Australië kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 6 november 2019 ook terecht bij VFS Global in Perth.
Lees verder

Minister-president Rutte naar Australië
Minister-president Rutte reist van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober naar Indonesië, Nieuw-Zeeland en Australië. De reis is bedoeld om de bilaterale banden met de drie landen aan te halen, en om onderwerpen als economie, MH17, klimaat en de strijd tegen terreur met elkaar te bespreken.
Lees verder

Minister-president Rutte naar Indonesië, Nieuw-Zeeland en Australië
Minister-president Rutte reist van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober naar Indonesië, Nieuw-Zeeland en Australië. De reis is bedoeld om de bilaterale banden met de drie landen aan te halen, en om onderwerpen als economie, MH17, klimaat en de strijd tegen terreur met elkaar te bespreken. Rutte was vijf jaar geleden voor het laatst in Australië. In 2016 bezocht hij Indonesië met een handelsmissie. Het is de eerste keer dat de minister-president Nieuw-Zeeland aandoet.
Lees verder

Nederlandse duurzaamheid populair in Shanghai
Van fietsen naar duurzame tuinbouw en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO): het Consulaat-Generaal in Shanghai is in de aanloop naar de Week van de Duurzaamheid actief geweest met drie grote evenementen op het gebied van duurzaamheid. Een terugblik op een mooie septembermaand.
Lees verder