Doorgaan naar hoofdcontent

Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week
Bent u actief op het gebied van water-, energie- en voedseltechnologieën? Ga dan van 12 tot en met 16 januari mee op handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Tijdens de handelsmissie wordt een Holland Paviljoen ingericht.
Lees verder

Bedrijvengids toont overzicht Nederlandse zonnesector
Tijdens een Europese zonne-energieconferentie, de EU PVSEC, is in de week van 16 september de Nederlandse Solar PV bedrijvengids gepresenteerd.
Lees verder

Kansenseminar duurzame mode in Italië
Bent u ondernemer in de modesector of ontwerper met interesse om in Italië te produceren? En wilt u samenwerken met Italiaanse partners om zo uw kansen op succes te vergroten? Kom dan op 15 oktober naar Amsterdam, naar het kansenseminar over duurzame mode in Italië.
Lees verder

SBIR en Horizon2020 steuntje in de rug voor geluidwerende innovatie
4Silence ontwikkelde de Whisstone, een innovatie die geluidsoverlast van wegen vermindert. Hiervoor kreeg het bedrijf steun via de SBIR, een competitie waarmee de overheid ondernemers uitdaagt om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen, en via Horizon2020. De...
Lees verder

Innovaties van Inreda Diabetic, Ioniqa en Hiber zijn de nieuwe Nationale Iconen
Een kunstalvleesklier voor mensen met diabetes, oneindig hergebruiken van plastic PET-afval en een satellietnetwerk waardoor het Internet of Things (IoT) overal ter wereld te gebruiken is.
Lees verder

Handelsmissie naar conferentie Feeding and greening Chinese cities in China
Bent u actief in de land- en tuinbouwsector of in duurzame stedelijke ontwikkeling? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen? Ga dan van 16 tot en met 23 november mee met de handelsmissie naar China.
Lees verder

RVO.nl wint prijs met Brexit Impact Scan
RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft met de Brexit Impact Scan de RBB Award 2019 gewonnen.
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten zachte tarwe vierde tranche 2019
Nieuwsbericht 19.075 - Vanaf 1 oktober 2019 kunt u invoercertificaten voor zachte tarwe aanvragen van midden en lage kwaliteit van de GN-code 1001 99 00.
Lees verder

Nieuwe samenwerking resulteert in 3 innoverende pilots
De Dutch Coalition for Humanitarian Innovation (DCHI) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werken samen aan het verbeteren en vernieuwen van energiediensten voor vluchtelingen.
Lees verder

Toewijzing tariefcontingenten kaas naar de Verenigde Staten
Nieuwsbericht 19.077 - Van 3 tot en met 10 september 2019 kon u uitvoercertificaten aanvragen voor de uitvoer van kaas naar de Verenigde Staten (Verordening (EG) nr. 1187/2009).
Lees verder