Doorgaan naar hoofdcontent

Kansenseminar 'Ontmoet de Marokkaanse pluimvee-delegatie'

Kansenseminar 'Ontmoet de Marokkaanse pluimvee-delegatie'
Bent u actief in de pluimveesector en wilt u zakendoen met Marokko? Kom dan naar het kansenseminar over ontwikkelingen in de pluimvee-industrie in Marokko, op donderdag 10 oktober in Barneveld. Van 8 tot 11 oktober is er een een delegatie van Marokkaanse pluimveehouders en ei producenten in...
Lees verder

WBSO in 2020: flexibeler met stabiele voorwaarden
Bedrijven kunnen vanaf volgend jaar sneller en flexibeler gebruik maken van de fiscale innovatieregeling WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk).
Lees verder

Bekendmaking Nationale Iconen op 23 september 2019
Wat zijn Nederlandse topinnovaties die wereldwijde problemen oplossen én bijdragen aan onze economie? En Nederland zo mondiaal op de kaart zetten?
Lees verder

Untire app leert patiënten omgaan met vermoeidheid
Veel (ex-)kankerpatiënten hebben nog jarenlang last van extreme vermoeidheid. Tired of Cancer ontwikkelde daarom de app Untire.
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten Hilton beef VS/Canada - oktober 2019
Nieuwsbericht 19.073 - In oktober kunt u weer invoercertificaten aanvragen voor rundvlees van hoge kwaliteit (Hilton beef) uit de Verenigde Staten en Canada. Het contingentnummer is 09.4002.
Lees verder

Aanvragen knoflook derde deelperiode 2019
Nieuwsbericht 19.072 - In oktober kunt u invoercertificaten aanvragen voor verse of gekoelde knoflook met de GN-code 0703 20 00.
Lees verder

Aanvragen voor gezouten pluimveevlees oktober 2019
Nieuwsbericht 19.071 - In oktober kunt u invoercertificaten en importrechten aanvragen voor de invoerregeling gezouten en ander pluimveevlees van oorsprong uit Brazilië, Thailand en andere derde landen (
Lees verder

Innovatieve bedrijven zorgen in Ghana voor schoon water en duurzame energie
Schoon water, sanitaire voorzieningen, hygiëne en duurzame afvalverwerking helpt Ghana economisch verder te groeien. Dankzij de samenwerking tussen bedrijven en overheden, hebben steeds meer inwoners van Ghana toegang tot watervoorzieningen.
Lees verder

Toewijzing inschrijving pluimvee en eieren september 2019
Nieuwsbericht 19.074 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen gepubliceerd voor enkele invoerregelingen in de sector pluimvee en eieren.
Lees verder

Octrooiblog: Uitvindingen tegen symptomen van alzheimer
Zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende oorzaak van dementie. Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen mensen met alzheimer.
Lees verder