zaterdag 7 september 2019

Voorlichtingsbijeenkomst RVO exportinstrumenten

Voorlichtingsbijeenkomst RVO exportinstrumenten
Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? Kom dan op 17 september naar de DHI- en PIB-bijeenkomst in Eindhoven. Op die dag leert u alles over de DHI-subsidieregeling (demonstratie- projecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) en het PIB-programma (Partners for International Business).
Lees verder

Paspoort aanvragen in Campos de Holambra (Paranapanema)
Er is een eenmalige kans om een Nederlands paspoort aan te vragen in de volgende steden:
Lees verder

Vrijwilligers gezocht in Cambodja
Vrijwilligers gezocht in Cambodja! Heeft u interesse in uitdagend en boeiend vrijwilligerswerk, waarbij u in aanraking komt met een heel andere wereld dan u gewend bent? Leest u dan vooral verder! De Nederlandse ambassade te Bangkok en Bureau Buitenland zoeken Nederlandstalige vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig Nederlandse gedetineerden in Cambodja (omgeving van Siem Reap en Sihanoukville) te bezoeken.   Wat doet Bureau Buitenland? Bureau Buitenland zet zich wereldwijd in voor...
Lees verder

Nieuwe stap in Israelisch-Nederlandse innovatie samenwerking
TEL AVIV - Op een van zijn laatste werkbezoeken opende ambassadeur Gilles Beschoor Plug de nieuwe vestiging van het Nederlandse bedrijf MIcompany in Tel Aviv. MIcompany leidt datawetenschappers en econometristen op in het gebruik van kunstmatige intelligentie (A.I.).
Lees verder

Achter de schermen: consul-generaal Miami over orkaan Dorian
Consul-generaal Ruth Emmerink en haar gezin hadden krap drie weken hun huis in Seoul verruild voor Miami. Ze leefden nog vooral uit koffers, de zaklampen en andere noodvoorzieningen zaten nog met de rest van de huisraad in een container. En toen naderde orkaan Dorian.
Lees verder