Doorgaan naar hoofdcontent

Wastemanagement missie naar Thailand en Maleisië

Wastemanagement missie naar Thailand en Maleisië
In samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de ambassade in Thailand organiseert de Nederlandse ambassade in Maleisië een wastemanagement missie. Deze vindt plaats van 6 tot en met 11 oktober in Thailand en Maleisië. De missie ondersteunt Nederlandse bedrijven bij het betreden van de ASEAN-markt. De afvalsector omvat onder andere afvalmanagement, collectie en transport, sorteren, recyclen en Waste-to-energy (WtE).
Lees verder

Consulair team Madrid bezoekt voor aanvraag reisdocumenten Catalonië
Woont u in Catalonië en heeft u een nieuw reisdocument nodig (paspoort of Nederlandse ID-kaart/NIK)? Dan is de volgende informatie voor u van belang: Het consulair team van de Nederlandse ambassade in Madrid bezoekt op 14 en 15 oktober 2019 Catalonië om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of ID-kaart.
Lees verder

Consulair spreekuur Chiang Mai op donderdag 19 september 2019
De ambassade is voornemens op donderdag 19 september een consulair spreekuur te organiseren in Chiang Mai voor Nederlanders die een paspoort of Nederlandse identiteitskaart willen aanvragen of hun levensbewijs willen laten tekenen.
Lees verder

Paspoort aanvragen in Não-Me-Toque/RS
Er is een eenmalige kans om een Nederlands paspoort aan te vragen bij het Honorair Consulaat in:
Lees verder

Orkaan Dorian aankondiging
In verband met de naderende orkaan Dorian zal het Consulaat Generaal in Miami in ieder geval tot en met dinsdag 3 September gesloten zijn.
Lees verder