Doorgaan naar hoofdcontent

Wereldbank: Business Opportunities Fair in Washington D.C.

Wereldbank: Business Opportunities Fair in Washington D.C.
Biedt uw bedrijf Climate-Smart Energy solutions? Verken dan uw kansen bij de Wereldbank tijdens de World Bank Business Opportunities Fair 2019. Het evenement vindt plaats van 29 tot en met 31 oktober in Washington D.C.
Lees verder

Scale-upmissie Berlijn
Bent u een innovatieve en technologische scale-up met oplossingen op het gebied van digitalisering? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Duitse bedrijven? Ga dan van 29 tot en met 31 oktober mee met de b2b-handelsmissie voor scale-ups naar Berlijn.
Lees verder

Handelsmissie Resilient Cities Zuid-Afrika
Biedt uw bedrijf oplossingen op het gebied van water- en/of voedselzekerheid, transport en/of logistiek, of hernieuwbare energie? Draag dan bij aan de transformatie van Zuid-Afrikaanse steden tot 'Resilient Cities', die beter bestand zijn tegen de uitdagingen van de 21e eeuw. Denk meer aan het...
Lees verder

Aerospacemissie naar de luchtvaartregio van Noord-Duitsland
Bent u actief in de luchtvaartsector? Richt uw bedrijf zich specifiek op onderhoud (MRO) en manufacturing? En heeft u interesse in de luchtvaartindustrie in Noord-Duitsland? Ga dan van 11 tot en met 13 november mee met de handelsmissie naar Hamburg en Hannover.
Lees verder

Kennis- en inspiratiesessie voor vrouwelijke ondernemers die internationaal willen groeien
Wilt u meer weten over onbenut economisch potentieel voor ondernemers die internationaal willen groeien? Kom dan op 19 september tijdens de Rotterdam Capital Days naar de sessie 'Smart Economics - Grow, #FundRight & expand international' waar Nederlandse vrouwelijke ondernemers worden...
Lees verder

Octrooiblog: De baard is een octrooi waard
Op Moederdag verwen je je moeder. Op Werelddierendag je huisdier. En op Wereldbaarddag verwen je je baard.
Lees verder

Nomineer nu uw uitvinder van het jaar!
Ken of bent u een uitvinder met een baanbrekende, geoctrooieerde innovatie? Dan is dit uw kans om hem/haar/uzelf te nomineren voor de European Inventor Award 2020!
Lees verder

Machines helpen de zorg beter te maken
Start-ups R-Solution Medical en PodoTemp bedachten allebei machines om de Nederlandse zorg een beetje beter te maken. Zij konden hun product ontwikkelen dankzij de subsidieregeling Vroegefasefinanciering. Machines kunnen erg geschikt zijn om bijvoorbeeld zwaar, eentonig of herhalend werk uit handen...
Lees verder

Belangrijke doorbraak in bestrijding tuberculose dankzij TB Alliance
Voor het eerst heeft de Amerikaanse Food & Drug Administration een medicijn goedgekeurd dat ontwikkeld en geregistreerd is door een non-profit organisatie.
Lees verder

Vrouwelijke ondernemers aan het woord: "Wij zijn pioniers"
Jasmijn Bleijerveld, Lotte Leufkens en Shapol Majid delen alle drie een passie voor internationaal zakendoen in verre landen. Wat zijn hun tips voor beginnende ondernemers, in het bijzonder vrouwelijke ondernemers?
Lees verder