Doorgaan naar hoofdcontent

Duits-Nederlands regeringsoverleg

Duits-Nederlands regeringsoverleg
Op woensdag 2 oktober 2019 vindt in Berlijn het Duits-Nederlands regeringsoverleg plaats. Dit overleg onderstreept de goede relatie tussen beide landen, zowel bilateraal als in EU-verband, en heeft als doel de intensieve samenwerking verder te versterken.
Lees verder

Norm Lage-emissiezones aangescherpt in Antwerpen, Gent en Brussel
Vanaf 2020 worden de regels voor de Antwerpse Lage-emissiezone (LEZ) strenger en wordt er in Gent een LEZ gestart, waardoor sommige voertuigen die in 2019 nog het stadscentrum binnen mogen, dat in 2020 niet meer mogen. Deze regels gelden ook voor voertuigen met een buitenlands kenteken. Bovendien geldt er een registratieplicht voor elk buitenlands voertuig (behalve voor toegelaten Nederlandse voertuigen). Wij raden u aan vooraf de online check- en registratietool te gebruiken, via:...
Lees verder

'Financiële inclusiviteit maakt mensen weerbaar'
Wereldwijd wordt 1 op de 185 mensen slachtoffer van moderne slavernij of mensensmokkel. Hoe krijgen we dit cijfer op nul? Dr. James Cockayne, hoofd van het Centre for Policy Research van de Universiteit van de Verenigde Naties, vertelt over een belangrijk initiatief, ondersteund door de overheden van Liechtenstein, Australië en Nederland.
Lees verder

Pop-up paspoortaanvraag kantoor komt naar Pittsburgh, PA
Op 6 november zal het Nederlands consulaat-generaal te New York eenmalig de mogelijkheid bieden om paspoorten in de regio Pittsburgh te vernieuwen.
Lees verder

Duitsland: mededeling betreffende sluitingstijden op 3 oktober
De Nederlandse ambassade in Berlijn en de consulaten-generaal in Düsseldorf en München zijn op donderdag 3 oktober (Dag van de Duitse Eenheid) gesloten. Een overzicht van alle sluitingsdagen in 2019 vindt u hier.
Lees verder