Doorgaan naar hoofdcontent

Duits-Nederlandse regeringsconsultaties

Duits-Nederlandse regeringsconsultaties
Wanneer er tien bewindspersonen op bezoek komen Op 2 oktober werden in Berlijn voor de derde keer de Duits-Nederlandse regeringsconsultaties gehouden. Aan de gemeenschappelijke verklaringen en de mooie groepsfoto's ging een intensieve voorbereidingsperiode vooraf.
Lees verder

eTruck naar Oostenrijk – goederenvervoer wordt duurzaam
Op maandag 30 september 2019 kwam de eerste volledig elektrische multimodale truck uit Nederland in Wenen aan. De truck leverde een bestelling bloemen af. Dit is een prestatie van formaat gezien de grote afstand – meer dan 1000 km – die op deze duurzame manier is afgelegd. De eerste elektrische levering zal zeker niet de laatste zijn. Ook het goederentransport moet de emissies naar beneden brengen. In deze pilot werken een groot aantal partners uit Nederland en Oostenrijk samen.
Lees verder

Consulair team Madrid bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Málaga
Woont u in Málaga of omstreken en heeft u een nieuw reisdocument nodig (paspoort of Nederlandse ID-kaart/NIK)? Dan is de volgende informatie voor u van belang: Het consulair team van de Nederlandse ambassade in Madrid bezoekt op 18 en 19 november 2019 Málaga om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of ID-kaart.
Lees verder

Vacaturetekst Managementondersteuner-pool LNV
Het agrofoodteam op de Nederlandse ambassade in Spanje is op zoek naar een parttime managementondersteuner. WIE ZOEKEN WIJ? Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en proactieve collega die organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden kan verrichten: secretariële ondersteuning ten behoeve van medewerkers van het agrofoodteam (Landbouw Attache Netwerk "LAN") en vanuit het Bedrijfsbureau. Hij/zij is een teamspeler en is een schakel naar de interne organisatie en externe...
Lees verder

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de Consulaire Afdeling op 14 oktober 2019 gesloten voor openbare diensten
Lees verder