Doorgaan naar hoofdcontent

E-mobility missie naar Polen

E-mobility missie naar Polen
Bent u actief in e-mobility? En wilt u kennismaken met de economische kansen in die sector in Polen? Ga dan van 13 tot en met 15 november mee met de zakelijke verkenningsmissie naar Gdynia in Polen. Het doel van deze missie is het ondersteunen van Nederlandse bedrijven bij het verkrijgen van...
Lees verder

Inschrijving gezouten pluimveevlees sluit op 7 oktober 2019
Nieuwsbericht 19.080 - Wilt u nog aanvragen voor de inschrijfregeling gezouten en ander pluimveevlees van oorprong uit Braziliƫ, Thaliand en andere derde landen (Verordening (EG) nr. 616/2007)?
Lees verder

Matchmaking tijdens VR Days Europe 2019
Bent u actief in de wereld van virtual reality? Wilt u uw netwerk uitbreiden en potentiĆ«le zakenpartners ontmoeten? Kom op 14 en 15 november naar het b2b-matchmaking evenement, tijdens de VR Days Europe 2019 in Amsterdam.
Lees verder

Wij zoeken altijd naar partners voor samenwerking
Warmtebedrijf Rotterdam transporteert restwarmte uit de industrie naar omringende gebieden. Dankzij het EEN-netwerk vond het warmtebedrijf een partner voor een innovatief Horizon2020-project.
Lees verder

Subsidiabele kosten Stimuleringsregeling E-health Thuis verruimd
De subsidiabele kosten binnen de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) zijn met terugwerkende kracht verruimd.
Lees verder

Zakendoen in en met Spanje
Heeft u interesse om zaken te doen in Spanje en wilt u uw mogelijkheden verkennen als Nederlandse ondernemer? Kom dan op 23 oktober naar de bijeenkomst over zakendoen in en met Spanje, in Breda.
Lees verder

Octrooiblog: 7 grappige uitvindingen voor je huisdier
Op dierendag staan we stil bij dieren om ze eens extra te verwennen. De octrooidatabank Espacenet laat zien dat er het hele jaar uitvinders zijn die aan dieren denken.
Lees verder

Seminar Zuid-Korea en Smart Cities-samenwerking
Werkt u aan slimme, duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor steden? Bent u er klaar voor om concrete zakelijke kansen op dit gebied te pakken in Zuid-Korea? Kom dan naar het seminar Zuid-Korea en Smart Cities-samenwerking.
Lees verder

NENnovation Awards op 11 oktober bekendgemaakt
Tijdens de viering van World Standards Day op 11 oktober worden de winnaars bekend gemaakt van de NENnovation Awards.
Lees verder

Holland Lounge en matchmaking tijdens Biogaz Europe 2020
Bent u werkzaam in de Nederlandse bio-energiesector en heeft u interesse in de Franse markt? Neem dan deel aan de Holland Lounge of de internationale matchmaking tijdens Biogaz Europe. Deze vakbeurs vindt plaats op 29 en 30 januari in Nantes. Tijdens de Biogazbeurs zijn er 3 parallelle evenementen...
Lees verder